Nog één nachtje slapen en de laatste maand van het jaar breekt alweer aan. Gelukkig hoef je je komende feestdagen niet te vervelen met de sterke line up voor Game Pass.

Eerder vandaag lieten we al weten dat Remnant en Remnant II plots aan de Game Pass waren toegevoegd om de maand af te sluiten. Maar de games die we komende weken op Microsoft’s geliefde dienst zien verschijnen mogen er ook zijn. Een overzicht:

SteamWorld Build (1 december)

In deze game gaan we onze eigen mijnstadje onderhouden die zich ook nog eens bevind op een alien planeet. Het stadje in kwestie bouw je helemaal vanaf de grond op en hierbij ben je verantwoordelijk voor de infrastructuur, huizenbouw en de economie. Dit combineert de game met een frisse steam punk setting. Heb jij het in je om je eigen stad op te richten?

Clone Drone in the Danger Zone (5 december)

In deze slice em up worden onze gedachten gedownload in een gladiator robot. Vervolgens is het aan jou als speler de taak om tal van uitdagingen te overwinnen. Heb jij het in je?

Rise of the Tomb Raider (5 december)

Lara Croft keert terug in de Game Pass. Onze geliefde archeologe bezoekt in dit deel haar eerste tombes. De game brengt ons weer de hele wereld over. De game speelt zich echter voor het grootste deel af in het koude, woeste landschap van Siberië.

While the Iron’s Hot (5 december)

In While the Iron’s Hot kruipen we in de huid van een jonge smid die graag een meestersmid wil worden en zijn verwoeste thuisdorp wil herstellen. Hiervoor reizen we naar het eiland Ellian waar de beste ambachtsmannen ter wereld te vinden zijn. Terwijl het mogelijk is om in dit pixelfeest een wapen te maken en het gevecht aan te gaan heb je ook de mogelijkheid om je vaardigheden als ambachtsman in te zetten.

World War Z:Aftermath (5 december)

In deze third person shooter naar de gelijknamige fil nemen we het op tegen hordes zombies. Dit kunnen we allen doen of in co-op met drie spelers. De game beloofd ons levels verspreid over de hele wereld.

Goat Simulator 3 (7 december)

Nee Rik, er komt geen simulator waarin gamers Sea of Thieves spelen.. Want heb je het over Goat Simulator, dan heb je het over echte geiten. De makers van deze game bepaalden namelijk even dat we deel 2 beter over konden slaan en gewoon met deel 3 konden beginnen. Hierin speel je wederom een geit die de meest bizarre capriolen uithaalt. Wat te denken van het springen van gebouwen, vliegen met jetpacks, verven met een kaars op je hoofd en springen over lava? Behhhh.

Against the Storm (8 december)

In Against the Storm wordt het weer van afgelopen week in Nederland tentoongesteld. Oké flauwe grap, maar laten we het houden bij een storm in een glas water. In deze roguelite builder bouwen we een eigen settlement in een wereld die verwoest is door een storm. Hierbij krijg je niet alleen de leiding over mensen, maar ook over bevers, hagedissen en harpijen.

Tin Hearts (12 december)

In dit magische avontuur begeleiden we een groep tinnen soldaatjes. Dit doen we door puzzels op te lossen in meer dan 40 verschillende levels. Hiermee ontravel je een emotioneel verhaal waarin verlies en liefde centraal staan.

Far Cry 6 (14 december)

Het nieuwste deel van de franchise! Op Isla Santuario is men klaar met de harde regerende hand van Antón Castillo (Giancarlo Esposito). Aan jou als speler de taak om een einde te maken aan zijn regeerperiode. Dit doe je door over dde open wereld van het eiland te vliegen, rijden en varen. Oh en hebben we je al verteld dat je mag genieten van een heel arsenaal aan wapens?

Naast deze toevoegingen van Game Pass brengt men ook voor het eerst 2 nieuwe games naar Game Pass Core. Het gaat hierbij om Chivalry II en Totally Reliable Delivery Service. Beide games zullen vanaf 6 december beschikbaar zijn. Daar staat tegenover dat een aantal games de Game Pass gaan verlaten. Het gaat hierbij om Chained Echoes, Opus Magnum, Potion Craft en Rubber Bandits. Het worden dus mooie weken voor de Game Pass bezitters. Welke game ga jij als eerste spelen?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties