Het is een lange tijd totaal onbekend gebleven wat je nu precies voor de Season Pass van Star Wars Battlefront krijgt. Eindelijk heeft EA wat meer laten horen.

En dat zijn best gave berichten want daar zit onder andere de Death Star bij. Andere maps die gaan komen zijn Jabba the Hutt’s paleis en de Cloud City of Bespin. Al deze uitbreidingen horen bij de dure Season Pass. We hebben ze voor je op een rijtje gezet:

  • Outer Rim (verwacht maart 2016) – Vecht op Sullust en in Jabba’s paleis op Tatooine
  • Bespin (zomer 2016) – Het is jagen of gejaagd worden in the Cloud City of Bespin
  • Death Star (herfst 2016) – Eén van de uniekste plekken in het Star Wars universum
  • Expansion Pack 4 waarvan de titel onbekend is (begin 2017) – Hier is dus verder weinig over bekend maar we houden het in de gaten

Jabba's_Palace

Verder wordt er niets verteld, niet over de vier nieuwe helden of schurken, de vier nieuwe game modes, de 16 extra maps of de meer dan 20 nieuwe wapens die zijn beloofd. Gelukkig komt er wel een gratis toevoeging en dat al vanaf morgen. Daar zit onder andere een Heroes vs Villains multiplayer mode genaamd Raider Camp en een nieuwe Hoth outfits voor Luke Skywalker en Han Solo. In februari komt er dan ook nog een extra Survival missie op Hoth en een nieuwe multiplayer map op Hoth voor de grotere game modes. In maart komt er nog een extra Endor multiplayer map en nog een Survival map voor Tatooine en dat allemaal voor niks.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments