Dead Space remake komt in januari 2023

De USG Ishimura is op dit moment in de renovatie en komt volgend jaar uit het dok. Dit hebben EA en Motive vandaag bekendgemaakt.

De populaire klassieke horrortitel Dead Space is volledig herbouwd met behulp van de Frostbite Engine en komt op 27 januari uit. Dead Space, dat vorig jaar werd aangekondigd als een project van Motive Studios, laat je het als Isaac Clarke op nemen tegen de angstaanjagende Necromorph-horrors. Terwijl visuals, audio, controls en meer systemen worden geüpgraded met behulp van de moderne technologieën van Frostbite, heeft de studio gezegd dat de originele verhaallijn, sfeer en ontwerpen intact worden gehouden.

Het ontwikkelen van deze remake is voor ons bij Motive, omdat we echte fans zijn van de franchise en het willen behandelen met het respect dat het verdient, erg leuk geweest. Het is net zo spannend geweest om de reacties van spelers te zien nu we ze meenemen op deze ontwikkelingsreis, We kunnen niet wachten tot spelers, zowel oud als nieuw, zien hoe we de originele ervaring in de remake hebben verheven om net zo impactvol te zijn voor deze generatie.”

aldus Dead Space remake senior producer Phillippe Ducharme.

Op dit moment is de remake op weg om binnenkort de alpha-fase te bereiken, en het team is zeker genoeg van de roadmap om een lanceerdatum te bevestigen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments