Na een teleurstellende Dead Rising 4 pakt Capcom de handdoek weer op uit de ring en kondigt aan toch weer verder te gaan met de franchise…

Herrezen uit de dood

Dead Rising 4 werd, helaas, door velen als teleurstellend bevonden (behalve door Domingo dan) en de verkoopcijfers vielen ook lager uit dan verwacht, al kwam daar op beide punten door de ‘Frank’s Big Package’ update wel enigszins verandering in. Capcom kreeg hierdoor het licht te zien en besloot de franchise even ‘on hold’ te zetten en zich meer te focussen op andere titels. Zo kwam bijvoorbeeld de mobiele versie van Puzzle Fighters uit, een remake van de originele game uit de vorige eeuw. Het leek er dan ook even op dat de franchise volledig van tafel was gegooid.

Gelukkig is niks minder waar en heeft een medewerker van Capcom laatst op hun website bekend gemaakt dat de studio zijn focus weer volledig heeft liggen op Dead Rising, waardoor een vervolg in de serie zo goed als zeker is. Wanneer dit deel uitkomt is natuurlijk nog niet bekend, maar met de E3 in het vooruitzicht zouden we hier nog wel eens heel snel achter kunnen komen. Is dit voor jou ook goed nieuws? Of heb je de hoop inmiddels opgegeven?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments