Dead Rising remake truttiger dan het origineel

Dat we steeds preutser en truttiger lijken te worden is nu ook in de gamewereld te zien. Dead Rising mag absoluut niet opwindend zijn, seksueel gezien dan.

Capcom denkt waarschijnlijk, laten we de feministische en puriteinse gamers maar voor zijn. Waar gaat het om. Eigenlijk om iets totaal onbelangrijks. Dead Rising vol zit met dood en verderf, met bloed en losse ledematen dus het lijkt ontzettend hypocriet dat de remakers iets uit de game hebben gehaald waarvan je als man wel eens kriebels zou kunnen krijgen. Praten we over naakt? Over copulerende mensen? Over een staaltje van ruwe fellatio (pak je woordenboek er maar bij)? Nee, niet van dat alles.

Het gaat hier om wat kleine tietbewegingen van Jessie, het personage waar Frank West in het begin tegenaan loopt. Jessie heeft een aardige bos hout voor de deur en bij het bewegen laten die dan ook vrijelijk wat kleine borstdeiningen zien. Tenminste, die zien we wel in de Xbox 360-versie maar in de nieuwe pc-versie zijn ze weg. Dit zal niet anders gaan zijn voor de Xbox One remake. De remake heeft Jessie een stalen BH gegeven waarin haar prachtige boezem gevangen zit en niet meer kan bewegen. Waarschijnlijk is de enige partij die bij de digitale beweging van een paar getekende borsten iets van geilheid voelde, de hoofdpersoon Frank West dus het is een raadsel waarom Capcom het besluit heeft genomen om dit eruit te halen. Met andere woorden, wat tien jaar geleden nog geen probleem was, is nu opeens schokkend en ongewenst geworden. Jammer, dan maar weer terug naar Pornhub. Je moet toch wat!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties