Een reveal die nog een keer revealt gaat worden. Dat kan alleen maar Dead Island 2 zijn.

Later dit jaar zou de game eindelijk zijn re-reveal kunnen krijgen. De open wereld actie RPG heeft een nogal bewogen ontwikkelingscyclus gehad, voor het eerst aangekondigd in 2014 en een aantal vertragingen en nieuwe ontwikkelaars gezien. Momenteel in ontwikkeling bij Dambuster Studios, lijkt het erop dat we eindelijk onze eerste echte blik op de titel zullen krijgen, eerder vroeger dan later.

Tenminste als we industrie insider Tom Henderson moeten geloven. Hij beweert in een rapport gepubliceerd op Try Hard Guides dat Dead Island 2 opnieuw zal worden onthuld in het vierde kwartaal van dit jaar, mogelijk tijdens The Game Awards in december.

Volgens Henderson’s bronnen zal Dead Island 2 zich afspelen op meerdere locaties, waaronder Hollywood en San Francisco, en zou het spel zich achter de schermen al een “behoorlijk” klaar moeten zijn. Het spel legt naar verluidt ook nogal wat nadruk op co-op, terwijl het ook een nieuwe cast van 5-6 personages bevat.

Eerder dit jaar beweerden berichten dat Dead Island 2 ergens in de zomer van dit jaar onthuld zou kunnen worden, maar gebaseerd op dit nieuwe bericht, lijkt het erop dat die plannen intern zijn uitgesteld tot later in het jaar. Wat betreft het tijdstip van lancering, de Embracer Group – eigenaar van Dead Island 2 uitgever Deep Silver – suggereerde eerder dit jaar dat het spel voor 1 april 2023 zou kunnen lanceren.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments