Een stick in je tv pluggen en xCloud draaien! Xbox baas Phil Spencer wil dit realiteit maken. En wat is Xbox Game Pass Platinum?

In een interview met The Verge was Phil Spencer openhartig over de toekomst van Xbox en xCloud. Het lijkt er op dat Microsoft naar een wereld toe wil waarin het makkelijk wordt om met goedkope hardware xCloud te streamen. Denk aan iets in de vorm van een Chromecast. In het interview gaf Phil spencer aan:

“Ik denk dat we goedkopere hardware gaan zien als onderdeel van ons ecosysteem wanneer je denkt aan streaming sticks en andere dingen wat iemand in z’n tv kan pluggen en dan kan spelen via xCloud.”

“Je kunt je voorstellen dat we zelfs iets hebben dat we in het Game Pass abonnement hebben waarmee je de mogelijkheid hebt om xCloud games te streamen naar je televisie en de controller te kopen.”

Het hoofd van de Xbox divisie laat daarbij ook de term “Xbox Game Pass Platinum” vallen, waarbij je dus hardware krijgt als onderdeel van dit extra uitgebreide abonnement. Xbox heeft ook al All Access waarbij klanten een Xbox op abonnements-basis kunnen afnemen. Xbox Game Pass Platinum zou zoiets dergelijks moeten zijn, maar naar alle waarschijnlijkheid dan met de eerdergenoemde stream-stick.

Een stick inpluggen en gamen, zonder een console in huis te hebben. Hebben jullie je Xbox al op marktplaats staan?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties