Jaaaa! Daar zijn we weer met de Weekendklok! Er komen nog steeds veel plaatjes binnen over Fallout 4, maar ik ben die meuk nou ook wel een keer zat. Ik zal het tot een minimum beperken (je kan waarschijnlijk merken dat ik het spel nog niet heb gespeeld door tijdtekort). Laat de Weekendklok maar tikken!

Just Cause 3 Fast and Furious 8 trailer

Kijk eens! Je zou bijna denken dat het een trailer is voor de nieuwe Fast and Furious film! Zo veel actie, auto’s en explosies!

Halo 5 skills

Ik geef het toe, ik ben niet de beste in Halo 5, maar zeker niet de slechtste. Toch zie je dat de speler hieronder een beste baas is met zijn ninja skills. Mensen doden door ze op hun rug te schoppen etc.

Black Ops 3: The Horror Movie

Het is zo’n typische nachtmerrie, mannequins die op je af komen en stil blijven staan als je naar hen kijkt. Ik krijg dan ook gelijk een flashback naar de game Condemned van tien jaar geleden waar je in een donkere kamer zulke creeps zag staan. Rillingen krijg je er van. Blijkbaar zit er dus een easter egg in Black Ops 3, waar de mannequins op je afkomen als je binnen 2 minuten alle armen van de paspoppen er af schiet. Creeeeepy!

Fallout 4 meuk

Nou, vooruit, omdat ik in een goede stemming ben, gun ik je nog wat Fallout plaatjes inclusief Kerstsfeer(ik kijk naar jou, Ellen).

weekendklok

Deze shit zie je dus in de bomen van Ellen en Sander hangen dit seizoen (en misschien wel meerdere seizoenen). Toegegeven, het ziet er vet uit, maar de post-Fallout 4 hype blijft maar doorgaan.

vault-boy-ornaments-on-christmas-tree-700x500

Verslaving!

Ja mensen, kijk uit de dat je niet teveel in Fallout 4 wordt gezogen! Net als Blizzard dat met World of Warcraft tijdens een laadscherm aangeeft. Speel de game, maar speel met mate(n).

fallout4hond

Fallout 4 mythbusters

Ok, hierna is het klaar met de Fallout 4 meuk, maar dit is stiekem nog wel lachen. Een huis binnenstappen door op meubilair te zitten en crashende helikopters op je harses.

Zwarte Vrijdag drama

Het is elk jaar weer een drama! Als je het hebt over de Slaven der Maatschappij, dan is het wel op Black Friday, een dag waar er zieke uitverkoop is in de USA! Ik wilde eigenlijk nog lijpe Black Friday filmpjes er in zetten van dit jaar, maar daar is het nu te vroeg voor. Hier alvast de gekte van vorig jaar.

Dat is toch treurig? Ik zou nog een uur kunnen typen over de helaasheid der dingen als het aankomt op consumentengedrag, maar laten we dat nu maar even achterwege houden. Ik sluit de Weekendklok af. Tot volgende week en fijn weekend!

2015-11-19 11.19.14
Obi Wan Kenobi, Martin en Niels op de launchparty van Star Wars Battlefront
Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments