Nog maar 11 nachtjes slapen en dan is het zo ver, de dag waarop vele gamers in spanning hebben gewacht 10 november, de dag der dagen. De release van Fallout 4! Nu het zo dichtbij komt kunnen wij niets anders doen dan ook onze weekendklok met deze game te beginnen. Gelukkig hebben we ook voldoende over Halo 5, Assassins Creed: Syndicate en een behoorlijk afgewezen chick.

Alle Fallout goodies worden uit de schappen getrokken, de Pip-Boy editie van Fallout 4 is al tijden uitverkocht, ook geeft Game Mania een Fallout  customized Xbox One weg. Je valt in game land over alle merchandise heen, zoals t-shirts, mokken en allerlei gekke dingen. Zo denkt Amerikaanse winkelketen Target ook goed in te spelen op alle vraag naar meer Fallout gerelateerde spullen. Ze werkten samen met Bethesda aan een échte variant van de Nuka Cola Quantum. Shut up and take my money!

Ooit gehoord van DARPA? Ik in ieder geval nog niet! Maar gelukkig hebben wij Sander in ons team. Het is de zogenoemde ”Defense Advanced Research Projects Agency”. Dit instituut ontwikkelt de militaire technologie in Amerika. Hoe houterig dit er ook mag uit zien, het is wel een hele vooruitgang. Volgens Sander heeft een robot nog nooit op poten een ravijn(tje) overgestoken. Applaus voor onze overzeese buren!

https://twitter.com/OmanReagan/status/659778175216558081

Ook is afgelopen week Halo 5 uitgekomen, er zijn allerlei verschillende meningen te vinden. Fanboys die het fantastisch vinden, mensen die nog steeds niet helemaal gelukkig zijn met de wissel van Bungie naar 343 studios. Ook hebben we deze jongeman, die helaas geen kans kreeg om maar enige vorm van mening te ontwikkelen over Halo 5. Ik ben benieuwd hoe lang zijn hond al zit opgesloten in zijn bench. Maar als het aan Rob had gelegen werd deze hond beloond met hond(erd)en koekjes.

Halo 5 hond

Ook is Assassin’s Creed: Syndicate natuurlijk gereleased. Dit spel mogen we ook zeker niet vergeten in de Weekendklok. Er zijn voldoende YouTubers die hun avonturen in dit spel hebben vastgelegd, maar met een écht Brits accent erbij is het in deze setting natuurlijk op z’n leukst. Bij gebrek aan Xbox moet ik het nog maar even doen met YouTube, alhoewel ik hierdoor nóg meer games wil kopen.

Gelukkig is er een meisje die het nog zwaarder heeft dan dat ik het heb zonder Xbox. Zij had een vriendje die toch liever GTA speelde dan dat hij naar haar toe kwam, zelfs na verschillende foto’s van haar sexy Halloween outfit ging zijn liefde toch uit naar zijn Xbox. Dit is pas een échte diehard. Mocht je interesse hebben, mevrouw is weer vrijgezel. Misschien is het wel handig om haar pas te mailen nádat je Fallout 4 hebt uitgespeeld.

Gamer Rejects His Sexy Girlfriend After Attempting To Get Him To Come Over Gamer Rejects His Sexy Girlfriend After Attempting To Get Him To Come Over foto3

Nu we toch in de Halloween sferen zijn met de mislukte versierpoging van bovenstaande mevrouw gaan we gelijk door naar een andere misser. Deze arme Labrador vond halloween toch niet zo geslaagd dit jaar.

hond

Gelukkig zijn er ook mensen die wél weten hoe het moet. Want Yoda ziet eruit alsof hij de tijd van zijn leven heeft. Kennelijk lag het toch aan de keuze van het pak. Volgend jaar beter voor de Martini Labrador.

hond2

Er rest mij nog één ding te zeggen, een heel fijn weekend, geniet van alle rust en zet die Xbox maar aan! En voor alle Fallout fans onder ons..

please stand by

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments