VRRRRRRRRRIJDAG! Dat betekent maar één ding, De Weekendklok en natuurlijk ook het weekend zelf! Je verdient het, zo’n stukje tekst met plaatjes en updates over gekke dingen deze week. Trek je biertje open (of een ander relaxend drankje) en laat de Weekendklok maar tikken!

Assassin’s Creed: Horsekill! (achievement spoiler)

Het is toch niet normaal?! Paarden doodschieten om een achievement te krijgen in Assassin’s Creed: Syndicate! Eerlijk gezegd boeit het mij geen fuck, want de paarden zijn gewoon een stukje code in een virtuele wereld van enen en nullen. Maar ik snap dat het bij andere mensen gelijk onder het kopje ‘ethische kwestie’ valt. Ach ja, er ging wel meer fout in het Victoriaanse tijdperk. Over dode paarden kun je je dan nog het minst zorgen maken.

horseAC

Azrof!

Azrof? Wat is dat, een orc uit Lord of the Rings? Nee, omgekeerd Forza. Net als dit plaatje hieronder waar het laden een rare wending aanneemt.

Clueless Gamer!!!!

Ik ben fan van Clueless Gamer, de serie van de talkshow ‘Conan’ waar de heer O’Brien zelf spelletjes speelt met zijn nerd collega. Nu zitten zelfs Tony Hawk en Lil Wayne erbij! Het is wederom echt hilarisch! Gelukkig maar, want zoals je kan zien is Tony Hawk Pro Skater 5 zelf om te huilen.

Zieke GTA 5 stunts!

Je ziet ze steeds vaker, van die filmpjes uit GTA5 waar stunts worden uitgehaald met allerlei gekke dingen. We hadden al een keer een stunt met een semi-truck. Dezelfde gebruiker die dat uploadde heeft nu weer een nieuwe filmpje!

Halo kunst!

Kunst ligt mij niet zo. Ik kan wel een paar schilders onderscheiden in hun schilderstijl, maar het is niet zo dat ik precies weet wat ‘New Wave’ was of welke stromingen er allemaal waren in de kunst. Maar toch kan ik dit soort kunst uit het ‘minimalisme’ wel waarderen! Check deze posters.

halo1

halo2

halo3

Trolololo

Ik sluit deze Weekendklok af met een troll richting de feministen. De nieuwe rollen van de vrouwen in FIFA zijn bekend. Ze gaan namelijk de positie van striker innemen. Ze nemen het ‘strijken met de eer’ wel heel serieus. Krijg nou wat, is het al 5 uur geweest? Haal ze van het veld af en stuur ze de keuken in, ik wil zo meteen eten.

12027594_10153131757951129_6855082095945477782_n

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments