Het is weer vrijdag en dat betekent dat de weekendklok weer voor de deur staat! De komkommertijd is eindelijk voorbij! Dikke releases komen er weer aan en The Phantom pain is pas drie dagen uit, maar er is nu al genoeg over te vinden over het hele internet! Natuurlijk hoort bij het weekend ook een goede dosis cosplay, ook dat staat weer voor jullie klaar.

Trots als een pauw

De scholen zijn weer begonnen en iedereen moet weer geloven aan het echte leven, gelukkig gaat dit niet voor iedereen op, want er is een stijging in het aantal gameverslaafden in Nederland. Twee op de honderdduizend Nederlanders liet zijn baan lekker voor wat het was en gingen liever fulltime gamen. Lieve gamers, ik ben trots! Niet alleen Frozen’s ‘’fuck it all’’ is nu behoorlijk goed van toepassing, maar ook deze altijd leuke meme. Ga zo door, blijf lekker thuis gamen, geniet van een welverdiende sabbatical en ga er goed voor zitten om lekker te no lifen.

weekendklok1

Forza 6 is beter dan een wasstraat

Van de mannen die tijdens hun welverdiende sabbatical toch wat geld moeten verdienen van vrouwlief zijn er vast een heleboel die een voorbeeld kunnen nemen van deze prachtige screenshot. Als iemand mijn auto net zo weet op te poetsen als dit glimmende exemplaar in Forza 6 zal ik je een welverdiende beloning geven!

weekendklok2

Mad Max is behoorlijk fotogeniek

Ook bij de developers van Mad Max hebben ze wel verstand van plaatjes schieten. Het ziet er allemaal weer fantastisch uit, mooie foto’s maken leek nog nooit zo simpel!

madmax1

madmax3

Metal Gear Solid overtreft alle verwachtingen

Als je dacht dat Duke Nukem al erg was moet je toch echt nog een keer nadenken. Deze Honest Trailer van Metal Gear Solid, gemaakt door Smosh Games laat meer porno zien dan je dacht dat er in de game zat. Het filmpje begint al met een harde statement over Konami, maar vertelt ook de waarheid achter de naam van de game. Three random, cool sounding words in a row!

Dat er bij Metal Gear Solid veel trucjes waren om een missie uit te spelen wisten we al. Bij Skyrim kon je al zomaar een kip in de fik steken als zijn eigenaar een pan over zijn hoofd had, maar dat dit gebruikt kan worden als techniek om een vijand in de luren te leggen bij Metal Gear Solid, was nog niet bekend. Zoals je ziet is Metal Gear Solid een game van een heel nieuw niveau.

 

Dat niet iedereen even goed oplet in Metal Gear Solid zagen we daarnet al, maar zelfs twee mannen die bovenop een auto staan hebben nog steeds niets in de gaten als de auto met een parachute de lucht in vliegt en zij op de grond worden gezet. Is dit voor hen allemaal de normaalste zaak van de wereld, of is dit vijandige duo de nieuwe cast voor dumb & dumber?

Cosplay

Cosplay is tegenwoordig niet alleen weggelegd voor de mooie vrouwen of heren, maar ook honden, vooral pugs, kunnen volop meedoen aan deze trend! De beestjes zijn niet meer van het internet af te denken, het tijdperk van Ray William Johnson en zijn grote liefde voor schattige kittens is voorbij, de pugs zijn nu echt de baas van het internet.

pugs weekendklok

Helaas heeft niet iedereen een mopshond tot zijn beschikking, zo moest Bethesda het maar met dit beestje doen. Hoe leuk hij ook is in zijn Vault pakje, slaan ze hier toch wel behoorlijk de plank mis. Volgende keer beter Bethesda!

fallout hond

Aangezien het in de Metal Gear Solid blijft bij een slecht getekende hentai dacht deze vrouw er iets anders over. cosplay op zijn best, als ik dat mag zeggen.

Ik vind het weer genoeg geweest voor dit weekend, drink nog een biertje bij de VrijMiBo of ga thuis lekker met een biertje op de bank zitten en zet die tv maar aan. Het weekend is begonnen! Heren/dames, ik wens jullie nog een fijne avond, hopelijk is mevrouw/meneer een avondje weg met haar vriendinnen en kun jij je weer even écht vermaken.

MGS

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments