Yes, de vakantie is weer voorbij! Wait, wut?! Natuurlijk hebben we allemaal een schurfthekel aan werken en school, maar nu mogen we eindelijk weer de Weekendklok maken! Het was een week met nog weinig game-nieuws, maar gelukkig zijn er wel officiële onderzoeken die aantonen dat je kilo’s kwijt kunt raken door Tetris te spelen.

Real-life first person shooter

Deze gast heeft samen met z’n vrienden een hele first person shooter level opgezet, met zombie’s en al. Random chatroulette mensen worden gevraagd om de game te spelen.

Backwards compatability

Leuk nieuws, of gerucht is het eerder, voor de mensen die romantisch terugkijken op ‘de mooie oude tijd’ van games. De backwards compatibility zal waarschijnlijk ook Xbox titels bevatten! Dus je hoeft misschien niet meer je oude Xbox van de zolder te halen of van die SCART naar HDMI converters te kopen.

Is CD Project Red helemaal gek geworden?

In Januari kreeg de hele triple-a-industrie er even van langs toen Marcin Iwiński, CEO van CD Projekt Red, aangaf dat alles maar om geld draait en dat DLC gratis moet zijn. Om een statement te maken kondigde hij aan dat de DLC voor The Witcher 3 gratis zou zijn.

Wat hij daarmee bedoelde is dat er wat frivooltjes onder de noemer van gratis DLC weggegeven werden om de sympathie van de gamer te krijgen om daarna keihard te cashen met betaalde DLC. Dat laatste is nu dus aan de hand want de periode van gratis DLC is voorbij en nu mag je je portemonnee trekken voor “premium” DLC voor de RPG.

MGS eerste review is binnen

En de conclusie is dat fransen kunnen niet tellen.

Vrij vertaald staat er dat het de Metal Gear game met de beste gameplay is met de meeste mogelijkheden. De game biedt meer dan 40 uur aan gameplay. Verder wordt aangegeven dat de game er wel goed uitziet maar niet het best-uitziende spel is. Opvallend, want ik was behoorlijk onder de indruk van de graphics van de Ground Zeroes “demo”.

Gjallarhorn

Vorige week was het al nieuws onder de Destinygamers. Het meest krachtige en exclusieve wapen werd verkocht in de game. Er waren al speculaties dat dit een miskoop zou gaan worden omdat er een downgrade was aangekondigd. Vandaag bleek dat ook zo te zijn. Ja hoor, daar gaat tie dan. In de downgrade.

gjallarhorn

Gamescom en E3 cosplay

Hier op een rijtje wat mij betreft de beste cosplay van zowel Gamescom als de E3

Snake & Quiet uit Metal Gear Solid
Batman en Superman uit LEGO Dimensions
Master Chief & co
Geen idee wat het is maar het ziet er leuk uit
Big daddy en little sister
Cammy White uit Street Fighter

 

 

 

 

 

Jacob Frye uit de nieuwe Assassin’s Creed
Farming Simulator 2015

Dat was ‘em wel weer. Ik sluit de klok af met de volgende uitsmijter.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments