Het weekend is in zicht en dat betekent maar één ding, De Weekendklok! Tijd om te tikken en jullie te voorzien van de meest gare shit en opmerkelijke zaken deze week! De Comic con is net begonnen en dat zorgt wel weer voor de nerdgasms die je even zoet houden!

We beginnen gelijk met de nieuwe gadgets van Batman die op de San Diego Comic Con werden laten zien! Er is een foto van zijn armorsuit opgedoken en dat ziet er best badass uit. Toch zie ik liever een ander soort Batman i.p.v. zo’n dikke armor dat is gebaseerd op The Dark Knight van dertig of veertig jaar geleden (dan heb ik het over de stripboeken, niet de filmreeks van Christopher Nolan).

ayn8mWp_460s

Conan bij de Comic Con

De grootste anti-nerd op de San Diego Comic Con.

Stormwind CGI

Van de week werd deze video getoond over een epische stad in Warcraft, genaamd Stormwind! Helaas is hieronder een lagere kwaliteit video te zien, want de originele is van YouTube gehaald. Er komt een film over Warcraft en dus reden genoeg om de epische stad om te vormen tot CGI en dat ziet er toch prachtig uit! Als er een World of Warcraft 2 komt, dan moeten ze echt de Unreal Engine 4 gebruiken om dit soort dingen te maken!

Trolling op hoger niveau

Hieronder een filmpje waar een Call of Duty speler eens even flink in de maling wordt genomen. Het filmpje duurt echt 12 minuten, maar het komt er op neer dat de hacker hem via een vervormde stem iets laat oplezen omdat die hacker zich voordoet als een Anonymous lid. Dat is hij dus niet en die jongen laat behoorlijk veel scheldwoorden vallen in de audio chat.

Anime voor gevorderden

FUNimation komt dus met een eigen app om anime te streamen naar je Xbox One en andere apparaten. Dat is zo relaxed! Vele andere anime kijkers en gamers zullen het onderstaande gevoel vast wel herkennen.

aoj9op2_460s

Beter zo’n streaming service dan constant torrents gebruiken met onderstaande houding waar de makers niet van profiteren qua geld.

apBLDLM_460s

Gamen met je partner

Ken je dat gevoel? Je komt thuis en je wilt gewoon gamen zonder even rekening te houden met je vrouw/vriendin/vriend/man. Dat kan ook te ver gaan in relaties. Van de week werd er een nieuwsbericht gepubliceerd dat een jongen zijn vriendin heeft gedrogeerd om zelf nog even te kunnen gamen. Gaat best ver. Gelukkig zijn er nog game koppels die hun eigen dynamiek hebben.

Brfpg0bCYAAuUQi

gallery_9191_243_5809

gamer-couple-2

Creatieve Ultimate Game Sale

Een jongen tweette naar Xbox over de Ultimate Game Sale


en ze geven hem dit als reply:

lJRq93F

En zo laat iemand van het Xbox social media team weten:

‘Hey man, glad you liked it! I work for the Xbox social media team. I picked out your tweet and worked on it with the artist. It turned out pretty rad. :)’

Gears of War bundel met de Xbox

Kiek zo mooi! Een bundel met Gears of War Ultimate Edition, net als vroeger met de Xbox 360 en deel 1 van Gears of War! Wat het hier in Europa gaat kosten, weten we nog niet.

ea6411df-84c1-47a1-946f-55d82188e8b9

 

Daar sluiten we gelijk maar deze Weekendklok mee af! Als je fan bent van bepaalde series en acteurs, moet je vooral naar San Diego Comic Con kijken dit weekend! Komen heel veel leuke dingen voorbij. Ik raad aan om naar NERD HQ te kijken waar Chuck acteur Zachary Levi hele leuke gasten heeft. Fijn weekend!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments