Vandaag is het vrijdag de 13e. Een dag om je op te sluiten, zwarte katten te vermijden, de gordijnen dicht te houden en je vooral zo min mogelijk te bewegen. Tenminste, als je nogal bijgelovig bent. Ben je dat niet? Lees dan lekker onze weekendklok.

Uitval nieuws

Laten we vooral beginnen met het gespreksonderwerp van deze week, Fallout.

Zo stopte voor velen de wereld echt. Tenminste, de productieve wereld. Ziekmeldingen, vakantiedagen opnemen, u verzint het en het is gebeurt. Zo ook deze Twitteraar Alex Corea.

Gameface

Het eerste wat je doet in Fallout 4 is een personage maken. En zoals in alle games waarin je je hoofd kan reproduceren, is ook Fallout het slachtoffer van vele creaties geworden.

Laten we beginnen met bekendheden:

en als toetje, de lelijkste van allemaal

ugly

En een staaltje van brandend hondenvlees

burningdogmeat

We sluiten af met de broodnodige blote mensen. Want een game zonder blote billen mod, die bestaat niet. Blijkbaar zit de wereld nog vol met frustrated gamers die heel graag een naakt vrouwenlichaam willen zien (of hebben..kan ook natuurlijk). Excuses voor de preutse visjes. Kotaku, waar we de plaatjes van gepikt hebben, is een beetje bang voor wat borsten in beeld.

1516962332799201604[1]

Metal Gear

89cDs5vDoc7u.878x0.Z-Z96KYq[1]

Soms komen er mooie dingen voort uit de creatieve breinen die werken in de gameindustrie. Het verzinnen van allerlei kekke gadgets die we in games zien, is natuurlijk erg leuk. Maar wat als je hulp wordt ingeroepen om zo’n gadget in het echt te gaan bouwen? Dit is zo’n geval. Uitgever Konami helpt prothesemaker Sophie De Oliveira Barata en een team van onder andere ingenieurs en productontwerpers om een op maat gemaakte arm te maken. De arm is voor James Young, een Metal Gear Solid-fan die in 2012 een arm en een been verloor door een treinongeluk. Bijzonder verhaal toch? Wil je het volgen, kijk dan op http://thephantomlimbproject.com.

Rise of the Tomb Raider

Je moet wat doen om een game te promoten. Dat moet Xbox UK ook gedacht hebben dus wat verzonnen ze? We laten 8 fans even de ontberingen voelen die Lara ook moet verduren. Survival of the Grittiest hield in dat acht man op een Billboard werden gezet en daar 24 uur moesten blijven staan, in weer en wind. Een soort Lara meets The Hunger Games. Lijkt me logisch dat niemand dit gered heeft. Maar de stunt was wel geslaagd.

CTpy1xjWoAEraiC[1]

Er is meer aan de gang. Men heeft vier beroemde YouTubers op weg gestuurd om in de voetsporen van Lara te treden. Deze vier zijn de wildernis in gedoken:

Tom Syndicate: https://www.youtube.com/watch?v=nkI4R…
Yammy XOX: https://www.youtube.com/watch?v=77HnO…
Jade Jolie: https://www.youtube.com/watch?v=fEhhp…
Oli White: https://www.youtube.com/watch?v=pYszR…

Tot zover de bijdrage van dit weekend. Ik kruip voor de zekerheid weer onder de wol. Tot morgen!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments