Het is weer tijd voor de Weekendklok, officieel is september nog zomer, maar dat is helaas helemaal nergens aan te merken (sidenote van Niels: ‘pfff, misschien in Leeuwarden niet, maar hier schijnt de zon volop’). De herfst komt er weer aan en dat is des te meer reden om lekker binnen te blijven, op de bank te ploffen en de Weekendklok weer te lezen. 

De nieuwste Star Wars film komt steeds dichterbij en daarom blikken wij terug met een wel heel bijzondere ”behind the scenes”. Luke Skywalker werd door Obi-Wan Kenobi naar Dagobah gestuurd om te kunnen leren van Yoda, maar of dit überhaupt te maken had met het beheersen van the force durf ik niet te zeggen. See it for yourself!

Met de aankondiging van de nieuwe iPhone 6s staat heel 9gag natuurlijk weer vol. En het is geen Weekendklok als we de nieuwe iPhone niet even belachelijk maken. Zelfs als vrouw zeg ik vol overtuiging dat het barrel roze is, niets rosé goud. En als het gaat om kleuren moet natuurlijk ook de jurken discussie weer langs komen!

weekendklok iphone

EA heeft een hele leuke manier gevonden om het EA Access programma te promoten. Doe mij ook maar zo’n setje vleugels, maak ik ook eens iemand in!

Waar EA het goed voor elkaar heeft met een toffe video die het programma promoot, slaat Playstation de plank volledig mis. Met deze Japanse reclame voor Destiny begin ik zelfs te twijfelen of ze daar op het hoofdkantoor niet aan de LSD zaten toen ze bedachten dat dit een goede reclame zou zijn.
Een ontspoorde gek in een wasserette die schreeuwt in een wasmachine is namelijk niet helemaal het succesverhaal voor een goede commercial.

Om deze weekendklok weer af te sluiten heb ik zowaar ook iets nuttigs voor jullie! Je zal gerust merken dat je Xbox One behoorlijk vol loopt met al die gigantische spellen die je allemaal moet downloaden, installeren en véél te vaak updaten. De Halo Master Chief collection neemt alleen al 65 GB in beslag, wat een behoorlijke aanslag is op die 500GB die je hebt, uiteindelijk zal bijna iedereen naar de winkel moeten voor een externe harde schijf, maar tot nu toe kun je het goed volhouden met goede indelings-skills.
Daarom presenteer ik aan jullie de complete lijst met Xbox One games en hoe groot de installatie van de game is. Zo kun je precies bijhouden wanneer het tijd gaat worden voor die externe harde schijf, voor de lijst klik hier.

lijstinstallatie

Ik wens jullie allemaal weer een fijn weekend, nog 16 weken volhouden en dan zit 2015 er weer op. Tot die tijd ga ik ontcijferen wat die gekke Japanners allemaal zeggen in de Destiny reclame. Tot morgen!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties