JA! Dames en heren, welkom bij deze nieuwe editie van de Weekendklok! Jouw wekelijkse rustpunt om eens even alle onzin van de week door te nemen op de leukste site van Nederland (stiekem van de wereld, op een paar ‘You-‘ varianten na dan). Deze week hebben we prachtige cosplay, een Star Wars duet, Halo meets Breaking Bad en nog veel meer! Laat de Weekendklok maar tikken!

Star Wars duet met Yoda en Chewbacca

Ik wil gelijk even de toon zetten met dit filmpje. Yoda en Chewbacca spelen de sterren van de hemel. Waarschijnlijk herken je deze oven wel van het originele filmpje die ik er onder plak.

You know I’m all about that base, about that base, no rebels!

star-wars-bass-mockery-rebels

Halo met de redactie van XboxNederland

Hahaha, je moet eerst Martin (gamertag Brotic) zien! Weet je nog dat moment in Halo 4 dat je een schip van de Covenant moet neerhalen en dan daarna er af moet springen. Dat wist Martin niet, dus op een gegeven moment zie je helaas een Spartaan keihard vallen. Check wel je geluid even voordat je de filmpjes start, vooral de tweede.

Dit is ook mooi! Probeer je de rest bij te houden, storten er ineens allerlei rotsen naar beneden. FalconsEyeNL is Domingo.

Breaking Halo Bad

Geen tekst nodig, gewoon kijken.

GTA 5 characters, de mensen achter de stemmen

Ze lijken best wel… wacht, ze lijken allemaal best wel. De uiterlijkheden van de GTA5 characters zijn gebaseerd op de stemacteurs. Volgens mij hebben de stemacteurs niet alle motion-cap dingen gedaan, maar grappig om te zien dat Trevor er in het echt ook als een vieze porno acteur uit kan zien. Oh, en het hert… wat een gelijkenis!

aOmj2AM_460s

 

Metal Gear Solid cosplay!

Moet je dit zien! Beste cosplay van MGS5 ever!

MGS-5-cosplay-8-600x400

MGS-5-cosplay-11-600x400

Awww, kijk dat hondje/wolfje. Je kan de rest hier bekijken.

Wijze woorden van Dr. Brown!

Je zult het ongetwijfeld gemerkt hebben. In deze week zat dan eindelijk de dag waar Back to the Future naar toe reisde, 21 oktober 2015! Heeeeel veeel bedrijven haakte in op de hype. Maar de acteur die Dr. Brown speelt heeft ook bijgedragen in de vorm van een filmpje met hele wijze woorden!

Dat was ‘m jongens! Ik kan deze hele Weekendklok nog meer spammen met plaatjes, maar het is weer tijd om te gamen, het is immers weekend! Later!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments