Hallooooo! Daar zijn we weer met de Weekendklok, je wekelijkse portie zij-lijn nieuws voordat je het weekend in duikt! Het is nog enigszins komkommertijd, maar deze week hebben we toch weer wat gescoord aan dingetjes, namelijk: een rappende trein genaamd Cole, Fallout Monopoly, slimme vogels in Call of Duty Black Ops 3, 8 bit Iron Maiden game en een vleugje PC masterrace met GTA5! Laat de klok maar tikken!

Laten we beginnen met The Cole Train van Gears of War! Er zitten natuurlijk leuke persoonlijkheden in de game en ieder heeft een eigen stijltje. Cole slaat alles met zijn psychopathische liefde voor chaos. Daar is een leuke rap gemaakt in de video hieronder.

Fallout Monopoly

Er zijn natuurlijk vele edities van Monopoly, inclusief Halo, Zelda, Star Wars, Bioshock, GTA etc. Maar deze week werd op onze Facebook groepspagina een heuse Fallout monopoly editie gepost. Ziet er leuk uit! Biertje erbij, Fallout muziek aan zetten, bruin café opzoeken, spelen maar!

monopoly 6 - 84Ativf

Als je alles wilt zien, kan je deze website bezoeken, daar staan ook alle kaartjes.

Call of Duty’s hoogtepunt

Call of Duty Ghosts maakte ooit reclame over de kunstmatige intelligentie van hun vissen (die je ook al in Super Mario 64 kon aanschouwen… in 1996). Nu komen daar de vogels bij in Black Ops 3.

Voor onze Iron Maiden fans!

Ik ben te laat geboren, het is algemeen bekend bijna. Ik had minstens 20 jaar eerder geboren moeten zijn als het om muziek gaat! Misschien wel 40 jaar eerder, want de jaren ’50 waren ook lekker qua muziek. Maar voor onze jaren 80 rockers heeft Iron Maiden een spelletje online gezet over Eddie’s game avontuur die bij het nieuwe single past ‘Speed of Light’ van het album ‘Book of Souls’. Klik hier om het spelletje te spelen.

ironmaiden

PC Masterrace!

Ok, ik ben ook een PC gamer. Videokaarten blijven mij boeien en als ik soms weer wat geld in de plus zie staan op mijn bank, heb ik weer ongelofelijk de neiging om nieuwe dingen voor mijn computer te kopen zodat ik spellen als The Witcher 3 in volle glorie kan spelen, zonder restricties van de console qua kracht. Laten we wel wezen, de hardware van Xbox One en PS4 staat gelijk aan die van 4 jaar geleden in menig PC. Maar goed, dat is een hele andere discussie, het gaat eigenlijk om een video van GTA5 waar het beeld toch wel heel realistisch wordt. Het is iets te scherp vind ik, beetje te crispy beeld, maar console bezitters moesten wel weer even een traantje wegpinken dat ze geen sterke PC hebben. Of, uiteraard, ze gingen weer hun consoles verdedigen als jaloerse kindjes die geen mooier speelgoed dan een ander mogen hebben.

cool-consoles-PC-graphics-FPS
Sorry, moest nog even één keertje jennen
Veel te veel games

Hebben jullie dat ook? Zeuren dat je niet kan wachten op bepaalde games die later dit jaar uitkomen, maar toch nog minstens 10 games in de kast hebben liggen die je nog niet hebt uitgespeeld? Ik had het er laatst nog met redacteur Jeff over. Ik ben misschien wel een slaaf van de maatschappij, een echte consument van het Westen. Dan heb ik weer geld, moet ik gelijk weer gaan spenderen, terwijl ik nog zo veel games heb liggen!!

nothingtoplay
Maar dan met recente spellen, niet Nintendo

 

steam
Of regelmatig een Steam flash sale, leuk om je geest te testen tegen onnodige aankopen

Dat was ‘m wel weer voor deze week! We tikken er weer vandoor! Fijn weekend en veel plezier met gamen, want stiekem herken jij je wel in het ‘ik heb nog 10 games liggen, maar nog niet uitgespeeld’ dilemma. Get to work!

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments