WEEKEND! De week zit er weer op, tijd om lekker te gaan genieten van je vrije tijd. Alleen zit het weer niet zo mee voor ons gamers. Veel te warm, veel te veel zon. Bah.

Het was een prima weekje, goed weer voor gamers om jezelf lekker voor je tv te nestelen. Er kwamen weer wat leuke games uit zoals Batman Arkam Night, die we zelf weggaven op onze Twitch stream! De Deals with Gold was ook weer fijn te noemen met mooie aanbiedingen. Bungie maakte een fuck-up en probeerde dit weer te redden, wat een fijn relletje werd op het www. De ontwikkelaar van Dying Light, Techland, maakte hier op haar beurt weer gebruik van om zichzelf in de spotlight te zetten. Het was het weekje wel weer dus.

Volgende week, warmte..

Volgende week word het helaas warm. HEUL ERG WARM! Heet zelf, het kwik gaat de 30 overal in ons kikkerlandje aantikken. Gadverredamme… geen weer voor gamers dus. Mocht je toch naar buiten willen en even mooi de sier wil maken met je gamers-pens op het strand, dan is het volgende apparaat wellicht interessant.

Binnen is een prima alternatief voor buiten, met regelbare klimaatinstellingen. Smerig plakweer wordt het, je controller smelt straks in je handen als je probeert om noobs te slachten en te ragen op campers. Nee, weg met dat warme weer. Doe dat maar lekker in het zuiden, hou die zooi in Zuid-Europa. Ik wil koel weer, graadje of 20 met een wolkje. Net zoals in de schilderijen van vroeger, een paar vriendelijke wolkjes die een kleine schaduw werpen op de tulpenvelden en de molens. Geef mij dat weer maar, dan is het binnen niet zo warm zodat je gewoon kan gamen. Een airco heb ik helaas niet, ik moet het doen met een ventilator. Nadeel is dat dat ding zo hard zoemt dat ik m’n game audio amper kan horen. Maar goed, na zonneschijn komt onweer in Nederland dus hopelijk komt dat snel in een furious anger naar beneden zetten straks. Voor nu rest ons nog één ding, random meuk om jullie te entertainen, let’s go!

HoloLens fantasy

Zeg eerlijk, wie fantaseerde dit niet als kind zijnde achterin de auto van paps en/of mams?

Honest Trailers, Yeah!

Honest Game Trialers doet The Witcher 3, awesome!

Damn you Mario!

 

Tijd teveel?

Lolwut?

 

Asians

 

 

 

What’s up bro?!

IMG_4107

Nog eentje dan, en dit keer heb je er nog iets aan ook!

IMG_4029

Goed weekend!!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments