Dit is het weekend der weekenden want de E3 staat voor de deur. Nog een paar nachtjes dan begint het. Oculus werkt blijkbaar samen met Microsoft en eindbaas Christopher Lee a.k.a. Saruman is overleden.

Christopher Lee

Afgelopen kerst nog in de laatste hobbit film met z’n 92 jaar. 92 jaar? Ja, die gast was dus gewoon al 93! En wat dacht je hier van, hij maakte nog niet zo heel erg lang geleden een heavy metal kerstalbum met hits als “The Little Drummer Boy” en “Jingle Hell”. Wat een baas was het!

E3 is coming

Nog twee nachtjes en dan trapt Bethesda al af met Fallout 4. Een beter begin van de E3 kun je jezelf niet wensen. Wij, XboxNederland, schakelen dan ook over naar E3-modus en van ons krijg je dan het laatste nieuws, we houden jullie op de hoogte. Om dit nog wat makkelijker te maken, hebben wij een speciale evenementen pagina gemaakt.

Wij hebben alle E3 2015 persevenementen er in staan, samen met de streams ervan. Uiteraard blijven wij deze E3 evenementen bijwerken als er meer informatie vrij komt. Hou onze E3 pagina goed in de gaten de komende tijd.

Ik ben wel erg benieuwd naar de wat kleinere projecten, die marketingspraatjes van de grote uitgevers ken ik nu wel. Gewoon kijken of daar wat leuks en innovatiefs bij zit.

 

Oculus Rift en Microsoft

Dit was dus echt een dikke verrassing. Echt nooit gedacht dat Microsoft zo zou samenwerken met de Oculus van Facebook. Als je een Rift koopt krijg je daar een Xbox One controller en een wireless adapter bij. En dat de headset het gamestreamen vanaf de Xbox One zal ondersteunen. De Windows 10 app zorgt voor deze streaming mogelijkheid en het zal in een virtual reality “cinema mode’ getoond gaan worden omdat de games nu eenmaal voor een televisie zijn ontworpen en niet voor virtual reality. In deze cinema mode worden de spellen in een virtuele kamer getoond zodat het lijkt alsof je in je eigen persoonlijke thuisbioscoop zit.

oculus

 

The Elder Scrolls Online

TESO is afgelopen week speelbaar geworden voor ons als console gamers. De pc master race mocht er al eerder mee aan de gang. Die lancering ging niet bepaald vlekkeloos en er was ook nog genoeg kritiek op de gameplay toentertijd. De Xbox en PS4 versie moesten wel even wat meer bieden. Of dat ook allemaal nu zo goed is, dat horen jullie in onze review die er binnenkort aankomt.

Ik heb TESO nu zelf een poos gespeeld maar ik ben nogal sceptisch over de game. Vooral dat ik met 30 andere “helden” een zieke vrouw een unieke potion moest toedienen.

Oh ja, als je wat geld overhebt, bouw dan gewoon je eigen TESO kelder.

TESO kelder

En dan even dit…

Unreal Engine 4 heeft een update gekregen met wat nieuwe gras rendering. Dat ziet er best aardig uit:

Gamen deze twee laatste weken:

 

Ga nooit achter een paard staan

 

 

 

Surpise motherfucker!

Hoe is het mogelijk?!1?

Abonneer
Abonneren op
2 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Niels van der Grift
Niels van der Grift
7 jaren geleden

That semi-truck jump though!!! Lekkere Weekendklok!

Jeffrey
7 jaren geleden

Haha ja! Volgens mij is de truckspeed wel wat gemod…