De ultieme controls voor je Flight Simulator

Oke, je hebt casual spelers die het leuk vinden om een beetje te vliegen maar ook de fanaten die alles tot in de puntjes regelen.

https://ucarecdn.com/62c26cb4-6012-4e21-ac98-2cbd4419b770/-/format/auto/-/preview/3000x3000/-/quality/lighter/

Je kent ze misschien wel. Die Microsoft Flight Simulator liefhebbers die chatten met een virtuele verkeersleiding, die logboeken bijhouden en noem het maar op. Ben je zo’n soort speler of heb je simpelweg gewoon genoeg euro’s te spenderen, dan komt er nu een geweldige flight stick uit. Alhoewel, flight stick. Het is wel iets meer dan dat.

In samenwerking met luchtvaartingenieurs en piloten van wereldklasse, betreedt Turtle Beach de vluchtsim-categorie met de lancering van Flight Simulator voor Xbox. Het VelocityOne Flight Universal Control System levert de meest uitgebreide, vluchtbesturingsoplossing om thuis je eigen cockpit op te zetten.

https://ucarecdn.com/345fb750-a061-4e46-b157-8b059e0c37b6/-/format/auto/-/preview/3000x3000/-/quality/lighter/

VelocityOne Flight bevat alles wat je nodig hebt om van de grond te komen. Met het meegeleverde gaskwadrant met speciaal trimwiel en een realistisch stuurwiel met geïntegreerde roerbediening beschikt elke thuispiloot direct uit de doos over een volledig pakket besturingselementen. Ervaar meeslepende audio en coördineer je vlucht via de geïntegreerde headset-audio-aansluiting.

Dubbele hendel- en noniusbediening samen met 10 programmeerbare knoppen en een geïntegreerd trimwiel zorgen voor een realistische ervaring voor zowel lichte vliegtuigen als zware jets. Pas je gashendels aan met de meegeleverde aangepaste hendels om ze af te stemmen op het vliegtuig van uw voorkeur.

Ontvang real-time statuswaarschuwingen en controleer essentiële cockpit-, navigatie- en motorsystemen en waarschuwingen. Pas de kleur van het omgevingslicht aan en wissel tussen drie verschillende panelen om de cockpit naar je smaak af te stellen. Voorlopig zien we deze opzet alleen nog op de US website voor een prijsje van 349$.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments