Op 8 maart moet The Division uit gaan komen en daarvoor mogen we zelfs nog aan de slag met de beta van Ubisoft’s nieuwe game. De laatste weken is er veel nieuws naar buiten gekomen en het lijkt erop dat Ubisoft veel naar Destiny heeft gekeken tijdens het ontwikkelproces van The Division. Bij een game als The Division horen natuurlijk skilltrees, in dit artikel worden ze een beetje uitgelicht.

Skills en Talents

In het tabje van skills vind je drie skilltrees: Medical, Tech en Security. Je hoeft niet per se één pad te kiezen voor jouw soldaat. Als je het fijn vindt om je vrienden te kunnen healen en een turret op het strijdveld te gooien kun je twee skills van de drie skilltrees in je skillbar zetten. Als laatste kun je één ultimate skill kiezen, dit is zeg maar het eind van de skilltrees en geeft dus jouw specialisatie weer. Je kunt deze skills ook weer sterker maken door bepaalde modificaties die je door het spelen heen weer vrijspeelt. Denk hierbij aan het sterker maken van een turret die je op de grond kan zetten.

Talents zijn, in tegenstelling tot skills, abilities die je niet zelf hoeft te activeren. Dit zijn dus passieve vaardigheden die op jouw character of skills aansluiten. Denk bijvoorbeeld aan het vergroten van je heal-range als je als een medic speelt. Je kunt dan sneller en meer teamleden healen. Je hebt ook talents die impact hebben op je loopsnelheid en hoeveel kogels je in een gevecht kan gebruiken. Net zoals in Destiny kun je dus met een beetje slim abilities kiezen het Damage-Tank-Medic-systeem gaan hanteren. Anders dan bij de skills, kun je maar vier talents selecteren.

Perks

Als laatste hebben we de perks. Perks zijn net als de talents passieve vaardigheden. Ware het niet dat je perks helemaal niet hoeft te selecteren. Als je een perk namelijk unlocked is hij voor altijd bij jou geactiveerd. Als je bijvoorbeeld als Medic speelt en je hebt een perk vrijgespeeld dat je altijd een extra medkit bij je hebt hoef je dit helemaal niet te selecteren. Als je dus het maximale level met jouw character bereikt hebt kan je er wel een beetje vanuit gaan dat je een onstilbaar beest bent.

Vanaf dit moment is de beta van The Division te downloaden. 28 januari komt hij als eerste naar de Xbox One toe en kunnen we een echte goeie indruk van Ubisoft’s nieuwe titel opdoen. Zelf vind ik de game er echt geweldig uitzien en ben ik blij dat Ubisoft de game een hele tijd heeft uitgesteld.

Als je alles nog een keertje rustig wil bekijken, kun je ook dit filmpje aanklikken.

The Division komt op 8 maart naar de Xbox One.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments