Er komen binnenkort weer een aantal nieuwe titels naar de Game Pass. Benieuwd welke? Lees dan snel verder.

De eerste dikke nieuwe titel hoeven we niet eens lang op te wachten. Vanaf 1 oktober mogen we demonen op de meest gruwelijke wijze terug schieten naar de hel in Doom Eternal.

Daarnaast kunnen we vanaf 1 oktober ook aan de slag met Drake Hollow. In deze game probeer je de dorpjes van een soort groentevolkje te beschermen tegen de woeste beesten uit de Hollow.

8 oktober

Vanaf 8 oktober mogen we met Jack Black aan de slag in Brütal Legend (FACEMELTEEEEEEER).

Brutal Legend is de ultieme heavy metal actie game. Jij bent een heavy metal roadie Eddie die terug in de tijd wordt gezonden naar de Age of Metal. Dit is eigenlijk wat er zich in het hoofd van Jack Black afspeelt (de zanger/acteur van Tenacious D en degene die de stem doet van Eddie).

Gewapend met een gitaar en een krachtige V8 word je op pad gestuurd om een leger van headbangers bij elkaar te verzamelen. Jij geeft leiding in een epische oorlog tegen de Overlords. Weet jij ze te verslaan? Alleen al om de epische soundtrack zou je deze game gespeeld moeten hebben.

Liever wat rubber en benzine verbranden? Dan moet je bij Forza Motorsport 7 zijn.

En als je liever een een turn-based RPG speelt dan kun je los met Ikenfell. In deze game ga je naar een magische school om spreuken en bezweringen te leren.

Deze games verlaten de Game Pass

Naast dat we bovenstaande games mogen verwelkomen moeten we ook van een aantal titels afscheid gaan nemen. Heb je een van onderstaande games nog niet gespeeld, dan moet je opschieten, want vanaf 15 oktober verdwijnen ze.

  • Felix the Reaper (Console & pc)
  • Metro 2033 Redux (Console & pc)
  • Minit (Console & pc)
  • Saints Row IV: Re-Elected (pc)
  • State of Mind (pc)

Dat waren ze dan weer.

Abonneer
Abonneren op
2 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Kluut
Kluut
2 jaren geleden

Waarom is het hier eigenlijk altijd zo stil qua reacties van de community? Gewoon een vraag, ben hier nieuw namelijk