BioWare komt met nieuwe IP tijdens de E3

BioWare was er al vroeg bij met het bekendmaken van hun nieuwste IP. Tijdens de E3 van 2014 was deze al aangekondigd, maar wel met heel weinig informatie. Nu drie jaar later gaan ze de game eindelijk onthullen!

Codenaam Dylan

De game is al meer dan vier jaar in ontwikkeling, dus vernieuwend moet hij zeker worden. Onder de codenaam Dylan wordt er momenteel aan het project gewerkt door het originele Mass Effect team.

Tot nu toe bleef BioWare erg vaag over hun nieuwe project. Wél weten we dat Dylan de hoofdpersoon in de nieuwe game zal zijn. Volgens Liam Robertson is er een behoorlijke kans dat Dylan ook de uiteindelijke naam van de game zal worden. Hij heeft een podcast geplaatst op Patreon waar hij spreekt over zijn verwachtingen van de game.

MMO

Afgegaan op de bestaande informatie en de podcast van Liam kunnen we stellen dat Dylan een sci-fi game zal worden. Volgens BioWare richt de game zich in ieder geval op actie/avontuur en wordt het zeker geen RPG. Met als basis een MMO game en wat aspecten van The Division kan deze sci-fi game nog eens behoorlijk op Destiny gaan lijken.

Dylan gaat een gigantische game worden! Waarschijnlijk de grootste game ooit gemaakt door BioWare. Hij wordt groter dan Mass Effect Andromeda en er zal ook een co-op modus komen.

De release van de game staat gepland voor maart 2018. En de onthulling gaan we dus met de aankomende E3 zien, laat de hype maar beginnen!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments