Muziek kan een game maken of breken. Dit geldt zeker voor games die in zich een bepaalde tijdsperiode afspelen.

Als er een franchise is waar muziek een hoofdrol speelt, dan is het Mafia wel. De lekkere tracks die je op je radio hoort als je aan het rondrijden bent in de game. Zo liet Mafia III heerlijke tracks uit de jaren 60 horen. Dit zorgde er bij mij al voor dat ik de Collector’s Edition ging halen, puur omdat er twee vinyl platen in zaten. Binnenkort kan je aan de slag met de remake van de eerste Mafia-game. We gaan dan terug naar de roerige jaren 30 van de vorige eeuw. Een tijd waarin jazz een grote rol speelde.

2K en Hangar 13 hebben de soundtrack van Mafia: Definitive Edition openbaar gemaakt. We zien jazz-grootheden zoals Duke Ellington, Cab Calloway, Django Reinhardt, Lionel Hampton en nog een rij aan anderen.

Later deze week zal de derde van de vier geplande video’s uit gaan komen. In de eerste video zagen we meer over de City of Lost Heaven, de tweede was ‘Life of a Gangster’ genaamd en de volgende video zal als titel ‘Through the Ranks from Bootlegging to Bank Robbing’ dragen waarin je meer over de missies te zien krijgt.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments