Pornhub, wie is er niet groot mee geworden? Ik kijk altijd met veel verlangen uit naar de cijfers die Pornhub elk jaar weer laat zien. Op welke console vinden we de grootste rukkers?

Natuurlijk is dat niet echt een verrassing voor ons als Xbox-liefhebbers. De grootste rukkers vinden we natuurlijk onder de PlayStation-gebruikers. Meer dan 54% van de mensen die via de console naar Pornhub kijken, doen dit via een PlayStation. Daarbovenop komt dan nog eens zo’n 7% via de PS Vita en we kunnen met een gerust hart de slogan van Sony veranderen in For the Wankers.

Natuurlijk zitten er bij de Xbox ook best spelers met snelle polsbewegingen of met, laten we de gamergirls niet vergeten want de dames zijn ook met 28% vertegenwoordigd, met rappe vingers want ook de Xbox kijkers zijn met 33% aanwezig.

Andere leuke feitjes, we kijken in Nederland gemiddeld zo’n 10 minuten en 8 seconden naar de video’s, zoeken vooral op Dutch, Lesbian en MILF, vinden we bondage erg interessant en zijn gek op Stormy Daniels en Jordi El Nino Polla.

Als we naar zoekwoorden kijken dan is ‘Fortnite’ populairder dan ‘boobs’ maar moet nog wel achter de zoekterm ‘big ass’ aansluiten. De statistieken laten ook zien dat toen de Fortnite-servers in april plat ging, er ineens zo’n 60% van de spelers iets anders zochten om hun handen bezig te houden.

Kijkend naar namen uit de gamewereld die hoog scoren als zoekwoord, dan zien we Lara Croft (Tomb Raider), Harley Quinn (Batman/Suicide Squad), Elastigirl (The Incredibles) en Rick and Morty. Het is maar waar je van houdt toch?

Abonneer
Abonneren op
5 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
De Weijer
De Weijer
4 jaren geleden

Het feit meegerekend dat er 2,5 keer zoveel (75mil vs 29mil) Playstation 4’s als Xbox One’s zijn verkocht laat zien dat er, statistisch gezien, een groter percentage ‘rukkers’ is onder de Xbox One eigenaren. Maar ik snap dat dat heel moeilijk kan zijn, ‘ahum’. En haal als je bezig bent gelijk even alle typfouten uit je artikel.

Jeffrey
Beheerder
4 jaren geleden
Reply to  De Weijer

Whoops, iemand is op z’n Japanse pik getrapt…

lptvandenbroek
lptvandenbroek
4 jaren geleden

Komt voornamelijk door de ex X-Box gamers. Nadat Sony de PS4 uitbracht stapten vele over van X-Box naar de PlayStation. Sinds dien is het aantal wat porno kijkt op PlayStation gestegen. Maar goed dat maakt voor de rest niet echt uit. Zegt genoeg over de X-Box. Want Playstation is nu eenmaal beter als de X-Box. En dat zal in de toekomst alleen maar meer worden. Over 10 jaar weet waarschijnlijk niemand meer dat er ooit een X-Box heeft bestaan. Want over paar jaar zal de rest van de X-Box gebruikers (wat er al niet veel meer zijn, vergeleken met de… Lees verder »