De Kinect is dood. Microsoft heeft de stekker eruit getrokken, maar de Kinect adapter is momenteel niet aan te slepen.

Snappen jullie het nog? Eerst werd de Kinect standaard geleverd bij de Xbox One en niemand wilde hem hebben. Toen kwam de Xbox One S en kreeg je er een tijdje gratis een Kinect adapter bij en nog altijd wilde niemand hem hebben. Nu is er dan de Xbox One X en Microsoft heeft de Kinect dood verklaard, maar de Kinect adapters zijn nu niet meer aan te slepen. Alsof iedereen hem nu wel wil.

De Adapter verkoopt momenteel beter dan de PS4 Slim

Op Amazon hebben ze een lijst in de categorie Video Games en daar staat het apparaatje op een 78e plek en hiermee staat het hoger dan bijvoorbeeld de PS4 Slim. Laat het moddergooien beginnen. Het had zelfs nog hoger kunnen zijn als de adapter niet volledig uitverkocht zou zijn.

Op Twitter zijn ook een hoop reacties te vinden van boze gamers die niet blij zijn dat ze een apparaatje moeten kopen om de Kinect op de Xbox One X aan te sluiten en dat datzelfde apparaatje uitverkocht is.

Eerst moord en brand schreeuwen dat ze de Kinect niet willen hebben, om vervolgens moord en brand te schreeuwen dat ze hem wel willen hebben. Rare jongens, die gamers.

 

 

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
View all comments
VaSaMiAn
VaSaMiAn
5 jaren geleden

Nooit een voorstander van de Kinect geweest. Want het had geen enkele meerwaarde. De motion controller bij de Wii had dan wel een meerwaarde. Games werden daarop gemaakt.