Het is warm, geen weer om naar je scherm te staren in de hoop om die nieuwe gratis Games with Gold van juli weer te zien. Maar toch doen we dat gewoon dus hier zijn ze dan eindelijk.

We zijn weer aan het eind van juni aangekomen. Tijd dat we jullie de nieuwe gratis games, als je Xbox Live Gold abonnee bent tenminste, gaan presenteren. We trappen af met de Xbox One games.

Op 1 juli kan je de hele maand de game Assault Android Cactus gaan oppikken. Daarin speel je als een android cop die de naam Constable Cactus heeft gehad van moeder Cactus. Check de trailer maar of het iets voor je is.

Op 15 juli komt game twee in de lijst. Death Squared is een puzzelaar. Je moet aan de slag met 80 puzzels die variëren in moeilijkheid van ‘dit kan mijn kleine zussie ook doen’ tot ‘tering, zelfs Einstein heeft hier moeite mee’.

Dan is het tijd voor de backward compatible Xbox 360 games. In de eerste helft van juli mag je de vechtgame Virtua Fighter 5 Final Showdown gaan oppakken. Met 17 verschillende characters uit deze franchise ga je klappen en schoppen uitdelen. Laat maar eens zien wie de ultieme warrior is.

De tweede helft gaan we een game uit één van de betere Tom Clancy franchises gratis krijgen. Tom Clancy’s Splinter Cell Conviction laat je wederom in de rol kruipen van Sam Fisher die op de vlucht is geslagen en opgejaagd wordt door de regering. Sluipen en moorden, gebruik maken van high-tech gadgets, dat is wat Splinter Cell maakt.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments