De Games with Gold van augustus zijn bekend

Zojuist heeft onze eigenste majoor de nieuwe gratis games die je de volgende maand kan scoren bekend gemaakt. Hier zijn ze dan.

We trappen zoals altijd af met de Xbox One games. Vanaf de eerste van augustus kan je de hoog geprezen racegame Forza Horizon 2 Standard – 10th Anniversary Edition binnenhalen.  Rij met meer dan 200 geweldige auto’s door het zuiden van Frankrijk en het noorden van Italië in deze 10th anniversary edition van de game.

Vanaf 16 augustus komt daar de vechtgame For Honor bij. Strategie, snelheid en teamplay kenmerken de game waarin je als Viking, Samoerai of Ridder het gevecht met elkaar kan aangaan.

In de Backward Compatible afdeling komen de volgende Xbox 360 games uit. Voor de eerste helft van augustus kan je Dead Space 3 binnenharken. Je gaat als Isaac Clarke samen met sergeant John Carver naar de ijsplaneet Tau Volantis om daar de doden te bevechten.

In de tweede helft van augustus komt de magische schildergame Disney Epic Mickey 2: The Power of Two in de lijst te staan. Samen met Oswald the Lucky Rabbit moet je in deze twee speler coop de Mad Doctor verslaan.

Leuke titels deze maand en gewoon gratis. Altijd leuk toch?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties