De enige echte Danny Trejo komt naar Far Cry 6

En Far Cry 3: Blood Dragon: Classic Edition nu verkrijgbaar

Far Cry 6 introduceert twee gratis cross-over missies met de welgekende Danny Trejo. Ook is Far Cry 3: Blood Dragon: Classic Edition, de veelgeprezen shooter, vanaf nu verkrijgbaar voor Xbox Series X|S en Xbox One. De game is los verkrijgbaar of als onderdeel van de Far Cry 6 Season Pass. Pc-spelers die de Season Pass bezitten, ontvangen de originele game uit 2013.

Spelers vormen vanaf vandaag een team met Danny Trejo in twee gratis missies, solo of in coöp:

  • Danny & Dani vs Everybody: een nieuw Yaraans verhaal waarin spelers moeten voorkomen dat Antón Castillo’s troepen Danny’s plan om verrukkelijke taco’s aan de armen te geven, om zeep helpen.
  • De zesde en laatste Special Operation, Malagua: Na het voltooien van de missie Danny & Dani vs Everybody, doet Danny een gunst door zich bij spelers aan te sluiten om studenten te helpen die protesteren tegen het leger van Antón, die het chemische wapen (PG-240X) aan het gebruiken is op Yara.

Far Cry 6 introduceert ook de Danny Trejo-bundel, waarmee spelers toegang krijgen tot nieuwe thema-uitrustingen om hun personages mee aan te passen, waaronder Trejo’s kenmerkende real-life outfit en taco truck.

In Far Cry 3: Blood Dragon duiken spelers in een retro-futurische open wereld uit de jaren tachtig, waarin de aarde is verwoest door een nucleaire oorlog. Als sergeant Rex Colt, een hypermoderne Mark IV Cyber Commando, gaan spelers op missie om de mensheid te te beschermen tegen een leger moordende cyborgs, gemuteerde wetenschappers, metalen haaien en gemene Blood Dragons die lasers uit hun ogen schieten.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments