IGN heeft voor de IGN First rubriek dit keer een hele grote naam, namelijk The Witcher 3. De lucky bastards hebben de game gespeeld en mochten de eerste 15 minuten uit de game vrijgeven in een video.

Aangezien we nog amper footage van de console-versie hebben gezien, begonnen mensen op NeoGAF en andere sites zich meteen af te vragen of we dan nu eindelijk eens Xbox One beelden gekregen hadden. Door de verschillende button prompts van de Xbox One controller, dacht me dat dit zeker het geval was. Echter lieten twee mensen van CD Projekt RED al gauw weten dat deze footage gewoon wederom van de PC kwam. Dit is erg jammer, want wij Xbox-ers willen nu toch wel eens zien hoe deze veelbelovende RPG eruit zal zien op onze console.

Dit alles mag de pret natuurlijk niet drukken. Je krijgt immers de eerste 15 minuten uit de game te zien, maar het betreft hier uiteraard ook spoiler-materiaal. Mocht je dus alles gewoon zelf willen ervaren, dan raden wij je aan de video niet te bekijken. Wij van XboxNederland.nl kijken erg uit naar deze game, was het nu al maar 19 mei!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties