In de loop van vrijdag 10 maart 2023 gaat seizoen 2 van Chapter 4 live. Wat mag je verwachten?

Eerder vandaag zagen we al een lekkere trailer voorbij komen. Het nieuwe seizoen in Fortnite staat bol van de Japanse invloeden en dat zien we in alles terug:

  • Het thema van het seizoen is “Shinobi Strike”, geïnspireerd door de Japanse cultuur en de populaire anime Attack on Titan.
  • Er zijn nieuwe personages om te ontgrendelen in de Battle Pass, zoals Eren Jaeger, Mikasa Ackerman, Levi Ackerman en Hange Zoë uit Attack on Titan, evenals originele shinobi-skins zoals Kunoichi, Shuriken Master en Shadow Blade.

Check hier alle items die dit seizoen in de Battle Pass zitten:

Nieuwe map, voertuigen en wapens!

Er zijn nieuwe locaties om te verkennen op de kaart, zoals Shiganshina District, Trost Wall, Forest of Giant Trees en Underground City uit Attack on Titan, evenals een nieuw eiland genaamd Shinobi Island met een dojo, een tempel en een vulkaan.

  • Er zijn nieuwe wapens en items om te gebruiken in de strijd, zoals de 3D Maneuver Gear uit Attack on Titan, waarmee je door de lucht kunt zwaaien en titanen kunt aanvallen, evenals katana’s, shurikens, kunai’s en rookbommen.
  • Er zijn nieuwe uitdagingen en evenementen om aan mee te doen, zoals het verslaan van titanen die willekeurig op de kaart verschijnen, het voltooien van missies voor de Survey Corps of de Marleyan Army uit Attack on Titan, of het meedoen aan Shinobi Trials om je vaardigheden te testen.

Kortom, het nieuwe seizoen ziet er veelbelovend uit. Het subkanaal van Fortnite in onze Discord draait alvast op volle toeren!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties