Microsoft heeft een aantal interessante ID@Xbox games laten zien die er dit jaar aan zitten te komen. Vandaag bekijken we de 4 prachtigste die erbij zitten!

The Forgotten City

De Skyrim mod “The Forgotten City” die triple-A titels deed verbleken als het ging om verhaal en voice-acting is nu helemaal los. De game komt nu als prachtige opnieuw opgebouwde standalone uit in volle glorie. De game verschijnt in de winter van 2020.

Call of the Sea

Call of the Sea is een verhalende adventure-game die zich in de jaren 30 op een tropisch eiland plaatsvind. Ontdek het prachtige vormgegeven eiland en puzzel naar de geheimen van een verloren beschaving. Een exacte datum is niet bekend, alleen dat het binnenkort in de Game Pass verschijnt.

Paradise Lost

Nog een verhaalgedreven adventure game. Dit keer in een wereld waar de Tweede Wereldoorlog nooit gestopt is. Je moet je door een sfeervolle post-apocalyptische slavische omgeving zien te navigeren en te puzzelen. De game verschijnt in het najaar van 2020.

Voidtrain

De laatste mooi vormgegeven game van de lijst is zeker niet de minste. Voidtrain is een surrealistische ervaring waar je met een stoomtrein door meerdere dimensies waard. De game is als shooter lekker actievol en zelfs samen met vrienden in co-op te spelen. Ontdek de prachtige werelden en laat je verbazen. De game komt in het najaar van 2020 uit.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments