Microsoft heeft een aantal interessante ID@Xbox games laten zien die er dit jaar aan zitten te komen. Vandaag bekijken we de 4 leukste partygames om samen met je vrienden te spelen!

Phogs!

In Phogs! speel je een of een siamese tweeling-hond, of een hond met twee koppen, jij mag opmaken welke het is. In deze co-op-game moet je met z’n tweeën puzzels zien op te lossen met het juiste teamwork. De game komt in 2020 uit.

Cake Bash

In deze game, die er overigens verrassend goed uitziet, is het de bedoeling om jezelf zo lekker mogelijk te maken. Doop jezelf in chocola, jelly beans en alle soorten suikerhoudende decoratie om de lekkerste cake te worden. De game komt later dit jaar uit.

Knight Squad 2

Na het succes van de eerste Knight Squad pakt de ontwikkelaar de draad weer op door met hun tweede game te komen. In Knight Squad 2 kun je wederom met vrienden on- en offline een potje zwaardvechten. Dit keer met meer gamemodes dan tevoren en de mogelijkheid om de gevechten naar wens aan te passen. De game komt dit jaar uit.

Boomerang Fu

Deze top-down brawler staat garant voor veel partyplezier. In Boomerang Fu speel je als een voedselwaar (ja, dat lees je goed) en moet je concurent-voedselwaren uit zien te schakelen met je boomerang. Lang wachten hoeft niet, want de game komt 13 augustus uit!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments