Komt u maar! DLC met superhelden cosmetische zooi voor Rocket League is altijd welkom! Al helemaal als het om DC Comics superhelden gaat!

Wat was dat ook alweer, DC Comics? Dat zijn helden als Batman, Superman, The Flash, Green Arrow, Wonderwoman, The Martian Manhunter etc. Rocket League krijgt vanaf 5 maart nieuwe DLC waar je allerlei nieuwe cosmetische items krijgt gebaseerd op deze helden. Maar er komen ook heuse nieuwe voertuigen, namelijk de Batmobiles uit 1989 en de wat modernere versie, de ‘Tumbler’ van Christopher Nolan’s The Dark Knight.

Justice League en meer!

Rocket League had al eerder een Batman voertuig ter promotie van Batman v Superman en ook daar was ik op slag verliefd op. Nu is het meer voor de Justice League als je kijkt naar alle helden. We zien alleen Green Lantern erbij die (nog niet) in de films aanwezig is, alsmede Green Arrow!

Naast auto’s zijn er veel meer toevoegingen op het gebied van items, zoals wielen, vlaggen, decals enz. Leuke extra vermelding is de ‘Speed Force’ boost die je krijgt bij The Flash wielen! Awesome! Check de screenshots hieronder en de video hierboven. Voor 4 dollar (en dus euro) is alles voor jou!

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments