Nu PUBG naar de Xbox One komt deze maand kijkt de gemeenschap uit naar een andere pc topper, DayZ.

Ontwikkelaar Bohemia Interactive heeft deze week laten weten dat ze er alles aan doen om hun MMO DayZ in 2018 naar de Xbox One te brengen. Deze plannen staan in de laatste blog van de studio. Ze laten niet alleen weten dat de game naar de Xbox One komt maar dat hij ook uit de early access gaat komen volgend jaar en dat ze klaar zijn met excuses zoeken.

Zodra de pc beta gaat zoals wij willen, dan gaan we bezig met DayZ naar de Xbox te brengen waar een grote community van gamers al geduldig zitten te wachten op een hardcore survival game. Dit moet allemaal volgende jaar gaan gebeuren. Met andere woorden, voor ons moet dit een spannend jaar gaan worden. Kort gezegd: DayZ komt uit de early access volgend jaar en we gaan hem dan ook naar console spelers brengen.

Voor diegene die DayZ niet kennen, de game draait om het overleven in een wereld die geteisterd wordt door zombies. Je start met een simpel setje kleren en mag dan een gigantisch open wereld terrein gaan verkennen en zoeken naar supplies om daarmee zolang mogelijk te overleven.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments