Gamefilms, vrijwel altijd zijn ze gedoemd tot mislukken of hooguit middelmatigheid. Toch blijven ze gemaakt worden. Zo wordt er ook al een poosje nagedacht over Gears of War en Dave Bautista zou dolgraag de rol van Marcus Fenix willen.

In 2016 sloten de ontwikkelaar van Gears of War 4, The Coalition, en filmmaker Universal Studios een deal om het filmproject van Gears of War in beweging te krijgen. Scriptschrijver Shane Salerno, die ook het script voor Avatar 2 schreef, werd gestrikt, maar verder is er nog niet zo heel veel nieuws rond het project.

Iedereen weet dat je behalve een studio en een scriptschrijver nog veel meer mensen nodig hebt om een film te maken. Zo is ook een regisseur geen overbodige luxe om de stijl en de toon te bepalen. Daarnaast zijn er natuurlijk ook acteurs nodig en hoewel het nog wat vroeg lijkt om die te gaan casten is er alvast iemand geweest die aangegeven heeft dat hij heel graag de rol van Marcus Fenix wil spelen. Tijdens een Q&A sessie met gamespot liet Dave Bautista weten dat hij die rol dolgraag zou willen.

Dave Bautista zal bij de meesten bekend zijn van ofwel zijn periode in de WWE als Dave “The Animal” Batista of van zijn rol als Drax the Destroyer in Guardians of the Galaxy. Daarnaast heeft ook al rollen gehad in Riddick, Blade Runner 2049 en Spectre.

Persoonlijk lijkt het me een goede keuze. Met een beetje fantasie lijkt hij zelfs wel wat op de grote man uit Gears of War. Het zou zijn eerste hoofdrol worden, maar iedereen moet ergens beginnen en met een goede cast om hem heen zie ik het hem wel succesvol doen.Of het daadwerkelijk gaat gebeuren is nog afwachten. Zoals gezegd is er behalve de scriptschrijver nog niks bekend over de film en wanneer hij zou moeten gaan komen.

Wat vinden jullie? Zou Bautista een goede keuze zijn? Of moet er helemaal geen Gears-film komen?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments