Naam en datum komst Xbox 10 Scorpio verborgen in teaser?

Ken je die mop al van Microsoft? Je weet wel, die ene die in de trailer van de Scorpio zit? Nee?

Microsoft is begonnen. Begonnen met het teasen richting E3. En waar tease je dan mee? Natuurlijk met je paradepaardje, Project Scorpio. Op Twitter ging het los na de trailers want natuurlijk zijn er altijd mensen die er allerlei geheime berichten in zien.

Sony op de hak genomen?

Zo is er in de video een beeld van een reuzenrad te zien en daarnaast staat heel sneaky deze onderstaande tekst geschreven.

klik op de foto om te vergroten

“6>4” oftewel 6 is groter dan 4. Dat zou een leuke knipoog naar de concurrent kunnen zijn. Iets in de trant van ‘wij hebben lekker 6 teraflops en jullie maar 4, lekker puh”.

13 oktober?

Een andere teaser laat weer een bericht op een toneelverhoging zien die wordt omringd door een mensenmassa. Daar zien we “X10S101-317” staan. Als je dat dan ontleed naar een deel typenummer, te weten X10S en het deel 101317 dan zou dat eerste weleens de nog onbekende eindelijke naam van Project Scorpio kunnen zijn en het laatste weleens 10/13/17 kunnen betekenen. Oftewel de Xbox 10 S(corpio) komt 13 oktober 2017 op de markt.

Nog een reden dat dit eventueel zou kunnen kloppen is het uitstellen de release van Shadows of War. Deze is pas geleden bijgesteld naar 10 oktober. Het is al bekend dat Shadows of War gemaakt wordt met instellingen specifiek voor de Scorpio (of moeten we vanaf nu Xbox 10 S zeggen). Dus zou dit de eerste bundel van de Xbox 10 S kunnen worden?

klik op de foto om te vergroten

Wat daarnaast opvalt is het gebruik van de nieuwe font die overeen lijkt te komen met onze eerder geposte S. Op zondagavond 11 uur zal Microsoft op de E3 meer laten weten. We wachten in spanning af.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments