Darksiders III is aangekondigd!

Er waren door Amazon al een aantal mensen achter gekomen, maar Darksiders III is nu officieel aangekondigd!

Amazon

Hij was gisteravond al te vinden op Amazon, het nieuwste deel van de Darksiders collectie. Je kunt hem al pre-orderen voor $59,99. Momenteel staat de releasedatum op 31 december 2018 wat men meestal doet als er geen exacte datum bekend is maar we alleen het jaar weten.

Reveal trailer

Bij de aankondiging kwam ook een trailer uit. In deze trailer zien we gelijk een nieuw personage, Fury! Fury is één van de vier ruiters van de Apocalyps die we nog uit de eerdere Darksiders kennen. Deze dame is behoorlijk goed met haar zweep, maar ze maakt ook gebruik van magie. Met een combinatie van deze twee krachten moet jij de zeven vijanden, die de zeven hoofdzonden vertegenwoordigen, verslaan. Ze reist tussen hemel en hel in een poging de balans tussen goed en kwaad te herstellen en te laten zien dat zij de sterkste van de Four Horsemen is. Het verhaal speelt zich in dezelfde periode af als het verhaal van Darksiders II.

Dit ziet er zeker niet verkeerd uit!

Darksiders III heeft een open wereld waarin je, met Fury, tussen verschillende omgevingen kunt wisselen. Het is een actie/avontuur game waar focus ligt op het ontdekken van de wereld en het oplossen van puzzels.

Darksiders III wordt ontwikkeld door Gunfire Games, de game zal in 2018 uitkomen voor Xbox One, pc en PS4.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments