De game die vele frustraties bezorgde bij de spelers en die ”Game Over” naar een hoger niveau tilde met ”You Died”. We hebben het over Dark Souls. Het is tijd om de game opnieuw te beleven, want er komt een remaster aan!

Het is voor vele fans fantastisch nieuws dat Dark Souls Remastered er aan komt. Inmiddels is de originele game 7 jaar oud! Tijd vliegt. Natuurlijk zijn de oudere graphics niet meer zo fantastisch en als een franchise het goed doet, moet het uitgebuit worden. Voila, Dark Souls Remastered.

(check hierboven het nietszeggende filmpje dat op Twitter werd gedeeld)
Het is fijn om te weten dat Dark Souls Remastered op 4k zal draaien op de Xbox One X! Maar uit een andere bron op Twitter vernemen we dat het om upscaled 4k gaat en niet native 4k (wat alleen is weg gelegd voor de #pcmasterrace). Gelukkig wel 60fps!

Wat betalen we ervoor?

Op de Nintendo Switch zal de game waarschijnlijk 40 euro kosten, maar ik schat zelf in dat de remastered versie op de Xbox One zo’n 30 euro zal kosten. Er is niks officieel bekend. Mijn inschatting is gebaseerd op het feit dat het hier toch om enkel een remaster gaat (met alle DLC er in weliswaar) en 40 euro vind ik dan toch net teveel om de huidige fans nog een keer te laten betalen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments