Dark Souls kent vele fans. De game is er eentje waarbij het woord vergevend niet in het woordenboek voorkomt. Je gaat veel dood, heel veel dood.

Maar wat nou als je eens geen zin hebt om achter een scherm te spelen. Voor die categorie, de fans van bordspellen en van Dark Souls, is er goed nieuws. Een Kickstarter heeft namelijk binnen hele korte tijd al zo’n 1.1 miljoen euro bij elkaar gesprokkeld.

ab7fa312b4ec81d4ce3d5e33e81f1b5c_original[1]

Het bordspel moet net zoals de digitale versie zeer uitdagend gaan worden. Je speelt het met één tot vier spelers en kan zowel solo als in co-op het bord op gaan. Net zoals in de videogame kies je voor een class en ga je het gevecht met de bekende monsters uit de game aan. De bedenkers zijn nu langzaam, met elk nieuw gehaald doel, de game aan het uitbreiden en willen uiteindelijk een bedrag van rond de 1.3 miljoen euro gaan halen, iets wat ze met nog 25 dagen voor de boeg makkelijk gaan redden.

De game wordt gemaakt door Steamforged Games onder licentie van Bandai Namco. Mocht je interesse hebben dan kan je nu al een exemplaar in de pre-order plaatsen voor rond de 100 euro.

 

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments