Het derde deel in de Dark Souls-serie zit eraan te komen. Eerder waren er al berichten dat het ergens in april zou uitkomen in Noord-Amerika, en dat heeft uitgever Bandai Namco zonet bevestigd. De game zal hier op 12 april in de rekken liggen.

Als er toevallig lezers van dit bericht in Japan wonen willen we jullie dit niet onthouden: de game zal in Japan enkele weken vroeger te verkrijgen zijn, namelijk op 24 maart. Voor verzamelaars zijn er trouwens Collector’s, Day One en de Prestige Editions beschikbaar. De prijzen van deze pakketten zullen respectievelijk € 119,99, € 59,99 en ongeveer € 450 bedragen. De ‘Day One Edition’ of ‘Apocalypse Edition’ zal naast de game zelf ook nog de officiële soundtrack en een Steelcase bevatten. Dan hebben we de Collector’s edition, voor fans die niet al hun geld willen spenderen aan gadgets (of alleszins niet aan gadgets van deze game). Deze Collector’s Edition bevat natuurlijk ook de game, met daarbovenop  een SteelCase, een Red Knight standbeeldje, een artbook, de soundtrack, drie patches die je ergens op kan bevestigen, een kaart van de game en een speciale opbergdoos. Dit alles zie je in de afbeelding hieronder.

dark-souls-3-release

Voor de mensen die geld te over hebben om games en gadgets te kopen is er dan ook nog de Prestige Edition. Deze bevat een 40 cm hoog Lord of Cinder beeldje, de volledige inhoud van de Collector’s Edition en, je raadt het al, de game zelf natuurlijk. Om het nog wat exclusiever te maken, worden er ook maar 2000 van gemaakt. Gave shit voor de gadgetfreaks en verzamelaars dus.

dark-souls-3-release-1449245193

Dark Souls 3 (alle edities) is dus vanaf 12 april verkrijgbaar. Bij de release is trouwens een nieuwe trailer gelanceerd, die je bovenaan het bericht kan zien.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments