Er is Dark Souls nieuws. Resolutie, problemen maar ook een mogelijkheid om hem nu al te spelen.

Voor de trouwe fans duurt het al veel te lang. Tot 12 april moeten ze nog wachten tot Dark Souls 3 speelbaar zal zijn. Maar als je echt niet zolang wil wachten, kan je hem ook nu spelen. In Japan is hij namelijk al uit en er lijkt een achterdeur te zijn die het mogelijk maakt voor Xbox One bezitters om hem nu al te gaan spelen, in het Engels. Dus ben je het wachten beu, volg dan onze instructies en start hem op.

Je moet een aantal redelijk simpele stappen afwerken.

  • Als eerste moet je een nieuw account aanmaken die als regio Japan heeft.
  • Omdat je nu officieel in Japan woont, zal je dus Japanse Yen kaarten in de Microsoft store moeten kopen om zo een tegoed van minstens 7,452 Yen te krijgen.
  • Daarmee kan je de Japanse versie van Dark Souls 3 aanschaffen. Hiervoor dien je wel een Japans adres op te geven, maakt niet uit welke. Zo kan je de Nederlandse ambassade die gezeteld is op 3-6-3 Shibakoen Minato-ku, Tokio 105-0011 gebruiken. Met de US ambassade is het volgens meerdere gebruikers al geluktdus de NL ambassade zou ook moeten werken.
  • Daarna schakel je de regio van de Xbox terug naar Nederland (of UK of US) en begin je met het downloaden van de game . Zorg ervoor dat je de regio terug hebt gezet voordat je begint met downloaden omdat je anders vast zit aan de Japanse versie van de game. Microsoft heeft al aangegeven dat zij niet zullen optreden tegen deze ‘illegale’ manier van de game aankopen maar of ze dit lek zullen dichten, dat weten we niet.

Of deze methode ook in Nederland werkt, daar hebben we nog niets over gehoord. Maar er is geen reden waarom dit niet zou moeten werken. Maar wij geven geen garantie dat het ook echt gaat werken.

Dit brengt ons ook gelijk bij wat andere zaken. De resolutie van de game is vastgesteld op 900p met een framerate van 30 fps en er worden framedrops gerapporteerd. Ook hebben we de nieuwe trailer voor je. Ik ben benieuwd of iemand deze truuk gaat toepassen, of het werkt en hoe de game bevalt. Let us know!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments