Dakar Desert Rally komt 4 oktober uit

Dakar, dat stond altijd voor veel spektakel in het zand en gestrande voertuigen. Binnenkort komt deze ook naar de console.

Saber Interactive heeft aangekondigd dat Dakar Desert Rally, de grootste open wereld rallyracegame ooit, gebaseerd op de wereldberoemde Dakar Rally, op 4 oktober 2022 uitkomt. Als je Dakar Desert Rally vooraf bestelt, speel je de exclusieve Audi RS Q e-tron vrij. Deze auto schreef geschiedenis door in 2022 de Abu Dhabi Desert Challenge te winnen en werd daarmee de eerste elektrische auto die een woestijnrally won.

Dakar Desert Rally is ontwikkeld door Saber Porto en geeft de echte snelheid en opwinding weer van de grootste rallyrace ter wereld georganiseerd door de Amaury Sport Organisation, met een grote verscheidenheid aan gelicenseerde voertuigen van ’s werelds topfabrikanten, waaronder motorfietsen, auto’s, vrachtwagens, quads en SSV’s. Ga de unieke uitdagingen aan voor zowel off-road simulators als casual racefans. Strijd online in felle multiplayerraces voor vier spelers of navigeer offline door de uitgestrekte wildernis in de singleplayer.

Belangrijkste kenmerken:

  • De Authentieke Dakar Rally Ervaring: Ontdek meer dan 30 etappes van volledige rallyraces uit de officiële 2020, 2021, en 2022 Dakar Rally met officieel gelicenseerde voertuigen, teams en piloten.
  • Immense open wereld actie: Race met hoge snelheden door uitgestrekte en extreme open wereld omgevingen in zowel multiplayer als single-player modi.
  • Dynamische seizoenen en weer: Dakar Desert Rally heeft alle vier de seizoenen en een volledige dag-nacht cyclus. Of je nu te maken hebt met golvende zandstormen, brandend zonlicht, verschrikkelijke regen en sneeuw, of diepe modder, je zult de elementen en je tegenstanders moeten overwinnen om te winnen.
  • Single-Player en online multiplayer: Ontwikkel je Rally Raid-carrière in de singleplayer of ga de strijd aan in online multiplayer-events met maximaal drie vrienden.
Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments