Wat we bijna over het hoofd zien zijn de dagdeals die in de grote holiday sale zitten. We gaan ze vanaf nu (beter laat dan nooit) ook even aan jullie melden.

Denk erom, deze deals zijn maar één dag geldig dus gelijk kopen anders ben je te laat.

31 december

Met excuses voor het vergeten gister. Vandaag wel een hele leuk aanbieding namelijk Elite Dangerous. Er staan drie versies maar ik raad je aan de uitgebreide versie aan te schaffen. Deze ongeëvenaarde space simulatie heeft een levende community die in de game invloed heeft op alles wat daar gebeurt.

De standaard editie kost je vandaag € 12,50. De Commander Deluxe editie, waarin je de uitbreiding Horizons hebt zitten die landingen op planeten mogelijk maakt, is nu 30 euro en voor diegene die Elite al hebben maar nog niet de expansie of geen interesse hebben in skins voor je ruimteschip, deze is nu los 15 euro.

29 december

Vandaag kan je de geit zijn. Goat Simulator is namelijk te koop voor het minieme prijsje van € 3,30. Wil je gelijk voor de Payday bundel gaan dan ben je € 11,24 kwijt.
Daarnaast een indie titel, Steredenn die je voor € 7,79 kan aanschaffen.

28 december

Vandaag een hele leuke musthave deal. Het Telltale verhaal van Batman is namelijk in de aanbieding en dat is voor de fans echt een aanrader.

Batman – The Telltale Series – Episode 1: Realm of Shadows kan je voor gratis proberen. Vind je het wat? Dan is de rest van de serie te koop voor €12,00.

De tweede deal betreft EA SPORTS Rory McIlroy PGA TOUR welke €9,90 kost.

27 december

Vandaag een Battlefield bundel en een Prototype bundel in de sale.

De BF bundel bevat Battlefield 4 en Battlefield Hardline en die kost je vandaag €15,00
De Prototype bundel bevat deel 1 en 2 en die heeft een prijs van €20,00

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments