Dagelijkse giveaways tijdens De Week van de Game Pass

De Sint is in het land en dan worden er traditiegetrouw cadeautjes uitgedeeld. Bij XBNL kunnen we natuurlijk niet achterblijven. We hebben de leukste Xbox-community van Nederland en dat mag best wel eens gevierd worden! Hoe gaan we dat doen?

Afgelopen week was het jaarlijkse Xbox fan-fest. In London tijdens X019 kwamen liefhebbers van het merk Xbox bij elkaar om gezellig te gamen, nieuwe games te checken en werd er vanuit de Xbox Game Studios een reeks aan nieuwe aankondigingen gedaan. Xbox is duidelijk weer in de lift en de Game Pass is de sterspeler.

Ook op de redactie zijn we enthousiast over de Game Pass. Niet alleen schrijven we regelmatig over alle ontwikkelingen rondom deze abonnementsdienst. We bespreken tijdens onze wekelijkse podcast ook geregeld de games die we uit de Game Pass gespeeld hebben.

Het enthousiasme voor de Game Pass subscriptie gaan we van maandag 18 november 2019 tot en met zondag 24 november ook nog op een andere manier met jullie delen. We zullen namelijk in De Week van de Game Pass dagelijks een Game Pass Ultimate subscriptie van 6 maanden verloten op social media. In bovenstaande video kun je een indruk krijgen. Deelnemen aan de actie is simpel:

Hoe kan ik deelnemen aan de actie?

Iedere dag in de week van 18 november wordt rond 08:00 uur op Twitter en Facebook een post geplaatst. Reageer op deze post op diezelfde dag! Uit de inzendingen verloten we dagelijks een winnaar. Dus:

  1. Volg ons op Twitter, like onze Facebook-pagina of word lid van onze Facebook-groep
  2. Reageer in de commentsectie op het bericht van de giveaway. Let op: iedere dag plaatsen we een nieuw bericht en stellen we een andere vraag 😉
  3. Optioneel: wil je jouw kans om te winnen vergroten? Deel (of retweet) het bericht. Je naam komt dan twee keer in de digitale grabbelton.

Wil jij heel graag voor een half jaar lang de beschikking hebben over honderden AAA-games, AA-games, ID@Xbox games en first party games uit de Xbox Game Studios? Kom dan dagelijks onze social media kanalen bezoeken en praat met ons mee over games en de Game Pass!

De winnaar wordt door ons gekozen uit de reacties die aan de voorwaarden voldoen. De winnaar heeft daarna 48 uur de tijd om contact met ons op te nemen. Mocht dit niet gebeurd zijn, dan kiezen we een nieuwe winnaar uit. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments