Tijdens de Countdown Sale is er ook nog een dagelijkse deal. Vandaag is dat Outlast en Dying Light.

31 december

Nog even en dan kunnen de kurken knallen. Wil je tot die tijd nog even griezelen, dan is de dagdeal er eentje om te bekijken. Vandaag zijn de zombieslasher Dying Light en de horrorgame Outlast te koop.

Dying Light is absoluut een aanrader en is nu voor 35 euro te koop, heb je trouwens een Amerikaans account, dan krijg je hem voor 25 dollar, ook een leuke tip lijkt mij. Outlast kan je los en in een bundel kopen. Los kost hij nu € 6,60, in een terror bundel kost hij je € 9,57. Hiermee besluiten wij de dagdeals van 2015. Tot in 2016, morgen dus.

30 december

Vandaag is er een bijzondere serie in de aanbieding, Life is Strange. Zo is het complete seizoen, deel 1 t/m 5, verkrijgbaar voor 10 euro. Maar als je deel 1 ooit al hebt gekocht, is de rest ook te krijgen voor € 8,50.

29 december

De deal van vandaag is Saints Row IV: Re-Elected & Gat out of Hell die je voor € 16,49 in de store kan krijgen.

saints-row-gat-out-of-hell[1]

28 december

Vandaag is het tijd om verhalen te vertellen. En wie kunnen dat beter dan Telltale Games. In de store is de dagelijkse deal dan ook de The Telltale Games Collection die je voor een prijs van € 36,30 een rij aan stories geeft. Deze bundel bestaat uit vijf veelgeprezen serie van Telltale Games : – The Walking Dead: The Complete First Season – The Walking Dead: Season Two – The Wolf Among Us – Tales from the Borderlands en Game of Thrones.

telltale

27 december

Uitgebuikt en klaar voor een nieuwe ronde? Sunset Overdrive is nu voor een klein prijsje in de aanbieding, zowel de gewone als de Deluxe versie. De gewone versie kost je € 33,49. De Deluxe Edition kan je voor € 46,89 aanschaffen.

26 december

Fijne kerst gehad allemaal? Bij Xbox vonden ze het weer even genoeg vrede op aarde geweest. Vandaag is Battlefield 4 in de aanbieding en dan ook nog de Premium versie, dus met alle DLC erbij. Ik ben fan van de game dus dit is echt een koopje als je hem nog niet bezit. De game wordt nog zeer vaak door velen gespeeld en voor de prijs van 28 euro kan je met 64 spelers op wel 33 maps in de multiplayer te keer gaan, waarbij de laatste map pas geleden is uitgekomen. Er worden via de community nog steeds nieuwe maps gemaakt. De nachtmap is met name een geweldige map om te spelen.

25 december

Weer een dag verder. Vandaag zijn de basketbal liefhebbers aan de beurt. NBA Live 16 staat in de store voor het kleine bedrag van € 12,00.

2880650-live16[1]

24 december

Vandaag is er een koopje voor de dansliefhebbers. Just Dance 2016 Gold Edition staat nu in de Xbox Store voor € 35,99.

23 december

Deadpool is nog heel even voor Gold leden nu te koop voor € 29,99 en The Swindle kost maar € 7,50.

dailydeals

 

 

 

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
View all comments
Maurits Clear
Maurits Clear
7 jaren geleden

Opmerkelijk genoeg als ik via majornelson op de link klik kom ik ip de us store terecht waar ie 20,99 dollar kost. Als ik dan wil aanschaffen via paypal geeft ie ook gewoon 20,99 aan. Zou ie dan ook dat bedrag in rekening brengen? Das wel een stuk goedkoper ?