Eerder vandaag hadden we al een gerucht uit Taiwan die de nieuwe Games with Gold van de komende maand lieten zien. Dat gerucht klopte bijna. Nu de officiële Major Nelson Games with Gold voor maart.

Zoals elke maand krijgen de Xbox Live Gold leden weer vier nieuwe gratis games. Deze maand komen deze vier games in de gratis afdeling.

We trappen af op 1 maart met Adventure Time: Pirates of the Enchiridion. We gaan naar zee. Je moet de helden Finn, Jake, Marceline en BMO helpen om te ontdekken waarom het Land of Ooo onderwater staat.

Op 16 maart komt Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 erbij. Je kiest de kant van Dr. Zomboss en zijn zombie leger of die van de planten. Je kan kiezen voor de 24-speler multiplayer, de 4-speler coop of gewoon solo aan de slag.

Dan schakelen we naar de backward compatible Xbox 360 afdeling. Op 1 maart komt Star Wars Republic Commando. Er is chaos in het heelal en jij moet het gevecht aangaan. Tijdens de Clone Wars ben je de leider van een elite team die de vijand moeten bestrijden.

Deze game wordt op 16 maart afgewisseld door Metal Gear Rising: Revengeance. Pure actie en verhalen in de Metal Gear wereld. Je speelt als de cyber-ninja Raidan, een kindsoldaat die omgebouwd is tot half mens, half machine. Vechten tegen de cyborgs en een wereldwijde samenzwering met een katana en een ziel gevuld met wraakgevoelens.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments