Er komt een nieuwe RPG titel aan: The Technomancer. De in Parijs gezetelde gamedeveloper Spiders, onder andere bekend van Bound by Flame, heeft zijn laatste project aangekondigd. Het is een post-apocalyptische cyberpunk RPG en de eerste details zijn veelbelovend.

The Technomancer speelt zich af op Mars tijdens “The War of Water”. Je speelt als de Technomancer die Spider beschrijft als een “oorlogsvaardige strijder”. Hij bezit een groot aantal cybernetisch verbeterde magische eigenschappen en hanteert daarnaast ook het zwaard.

2844715-techno3[1]

The Technomancer heeft een een ‘dynamic crafting system’ welke spelers in staat stelt om het uiterlijk van wapens en armor te veranderen. De speler kan met vele unieke en interessante characters contact maken en  geheimen uit hun verleden onthullen, aldus de officiële gamebeschrijving. De game bezig vier verschillende skill diagrammen die elk weer drie verschillende vechtstijlen in zich hebben. Een ander interessant element is dat de game vijf verschillende uitkomsten heeft.

Het officiële verhaal luidt:

“Op de vlucht voor de Secret Police en geconfronteerd met de harde realiteit van de Rode Planeet zal je een avontuur aangaan welke je door verschillende stammen, steden die verloren onder het ijs liggen en vreselijke plekken verspreid over het stoffige Mars leiden.”

The Technomancer moet medio 2016 uit gaan komen op de Xbox One en PS4.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties