Cyberpunk 2077 is een game die je als ‘zwaar’ voor je systeem kan beschouwen. Trekt een Xbox One dat wel of moet hij eigenlijk op een Xbox Series gespeeld worden.

Maar de grote baas van CD Projekt RED geeft aan dat ze zich geen zorgen hoeven te maken. Maar bij zijn woorden moeten we wel een kanttekening plaatsen want hij wat hij letterlijk zegt is dat de game, kijkend naar de grote wereld, toch verrassend presteert.

Volgens CD Projekt Red’s President en CEO, Adam Kiciński is dat geen probleem en speelt de game verrassend goed op de normale Xbox One. Dit vertelde hij tijdens het laatste financiële overleg van het bedrijf. De laatste weken hebben we beelden gezien die allen draaien op de Series X maar we hebben tot nu toe niets gezien van de game op de basic Xbox One. Het uitblijven van dit soort beelden maakte dat de fans toch wel bezorgd waren over de prestaties van de game op een oude Xbox One.

Gisteren hebben we gameplay op de PS4 en PS5 laten zien. Dus je kan daar het verschil bekijken. Op beide zien we dat de PS5 geweldig is en de PS4 is nog steeds erg goed. In drie weken hebben we veel gepresteerd.

Dus we geloven dat de game op elk platform goed presteert. Natuurlijk wel kijkende naar de capaciteit van het platform. Natuurlijk is het wat minder dan op de One X maar toch verrassend goed. Ik zeg dat hij voor zo’n grote wereld iets minder maar nog steeds erg goed presteert. Dat is het antwoord.

Veel herhalende geruststellingen dus. Of dit daadwerkelijk waarheid gaat worden, dat gaan we na 10 december wel merken.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments