Een geluk bij een ongeluk, dat Cyberpunk 2077 is uitgesteld betekent dat we de game dicht op de release van de Series X zit en je hem dus beter op die console kunt spelen. Hij gaat er namelijk wel beter uitzien.

Maar Cyberpunk is toch niet voor next-gen gemaakt? Klopt, maar CD Projekt Red heeft in een call met investeerders aangegeven dat ze de game wel naar de volgende generatie consoles gaan brengen. Voor de Series X wisten we dat natuurlijk al, want daar mogen we de game met Smart Delivery welkom heten op zowel de One X als de Series X met een enkele aankoop.

Maar de ontwikkelaar heeft daarbij aangegeven dat de game er op de nieuwe console ook wel beter uit gaat zien. En omdat de “echte” next-gen versie, waarbij de game ook is geoptimaliseerd en gebruik maakt van next-gen technieken, pas in 2021 uitkomt zal het nu enkel om een verbeterde of meer stabiele framerate en resolutie gaan. Een game van dit kaliber zal op de Xbox One X namelijk niet de gewenste resolutie van 4K halen. Met de Series X moet dat geen probleem zijn.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments